Life

Acuze dure înainte de marea finală Chefi la Cuțite. Sorin Bontea nu a fost iertat, ce s-a întâmplat: “E jenant”

Reacții neașteptate înainte de finala Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a fost luat la bani mărunți de internauți. Ce au spus.
18.06.2023 | 13:01
Acuze dure inainte de marea finala Chefi la Cutite Sorin Bontea nu a fost iertat ce sa intamplat E jenant
Reacții neașteptate înainte de finala Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a fost luat la bani mărunți de internauți. Ce au spus. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Acuze dure înainte de marea finală a emisiunii culinare de la Antena 1. Fostul câștigător de la Asia Express nu a fost iertat pentru atitudinea sa. Foarte mulți fani ai show-ului cred că este jenant tot ce se întâmplă.

Reacții neașteptate înainte de finala Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a fost luat la bani mărunți de internauți. Ce au spus

Pe Internet au apărut foarte multe reacții neașteptate înainte de finala Chefi la cuțite. Sorin Bontea a fost luat la bani mărunți de internauți care consideră că echipa de producție nu este corectă. Cheful câștigă mai des decât ceilalți bucătari.

ADVERTISEMENT

Trei dintre concurenții renumitului chef, Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, au intrat direct în marea finală. Acestora li se mai alătură alți participanți, fanii fiind extrem de revoltați de desfășurarea acțiunii.

„De ce să ne mai uităm? Face ce face Bontea și câștigă mereu. Îi fraierește pe ceilalți șefi. Nu se poate să câștige Nina, nu-i bucătărească ca ceilalți. Cel mai urât sezon”, „A ajuns Chefi la cuțite o emisiune de caritate”.

ADVERTISEMENT

„Bontea, cel mai antipatic chef dintre toți cei care au trecut prin acest platou, iar echipa e jenant de obraznică. Pot câștiga, dar sunt caractere josnice”, „Să se termine odată că sezonul acesta a fost oribil”.

„Mai bine nu mai difuzați ce a mai rămas. Cu ceva sezoane în urmă avea farmec, dar de când se află cine câștigă chiar nu-și mai are rost această emisiune”, sunt câteva dintre mesajele de pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite și marele câștigător al sezonului 11

„Sper că nu e Nina câștigătoare, asta ar dovedi pentru a nu știu câta oară că este o emisiune măsluită și nu ar trebui să pierdem timpul”, este un alt comentariu din mediul virtual. Viperele vesele au dezvăluit că ea a pus mâna pe suma de 30.000 de euro.

Concurenta care a venit tocmai din Franța i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite încă de la audiții. Participanta a reușit să primească trei cuțite de aur și face parte din echipa coordonată de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Finala show-ului Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, urmează să fie difuzată la Antena 1, pe 20 și 21 iunie, începând cu ora 20:30. Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle dacă Nina Hariton este sau nu învingătoarea.

ADVERTISEMENT