Life

Sorin Bontea, umilit după gestul pe care l-a făcut în fața lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în ultima ediție de Chefi la Cuțite: “Se crede buricul pământului. E un încrezut”

Sorin Bontea, umilit de internauți după gestul din ultima ediție Chefi la Cuțite. Ce a făcut în fața lui Cătălin Sărlătescu și Florin Dumitrescu.
15.06.2023 | 17:13
Sorin Bontea umilit dupa gestul pe care la facut in fata lui Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu in ultima editie de Chefi la Cutite Se crede buricul pamantului E un increzut
Sorin Bontea, umilit de internauți după gestul din ultima ediție Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a fost umilit de internauți după gestul făcut în ultima ediție Chefi la Cuțite. Juratul a făcut câteva comentarii despre echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar intenauții au fost deranjați.

Sorin Bontea, umilit după gestul făcut în ultima ediție de Chefi la Cuțite. Ce a spus în fața lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu,

În ediția de miercuri Chefi la Cuțite, concurenții lui Sorin Bontea, 4 la număr, au ajuns în semifinală. Cătălin Scărlătescu are 3 oameni care vor merge mai departe în comeptiție, în timp ce Florin Dumitrescu are 2, în urma eliminărilor din ediția de aseară.

ADVERTISEMENT

În timp ce așteptau ca farfuriile să vină pe bandă pentru a vedea cine va câștga proba, Sorin Bontea a făcut câteva comentarii la adresa colegilor săi de la masa juriului.

“N-o să fie ușor cu ăștia de la gri deloc”, a spus Bontea despre cei din echipa lui Florin Dumitrescu, în timp ce toți concurenții așteptau verdictul, în ediția din 14 iunie a emisiunii.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Sorin Bontea a spus despre concurenții lui Cătălin Scărlătescu că nu au nicio șansă să câștige acest battle. “La Cătălin nu-i nimic. N-are nicio șansă”, a spus cheful.

Atunci când a apărut și o farfurie neagră pe bandă, din echipa lui Scărlătescu, Bontea a făcut un alt comentariu: “Bă, dar asta nu știu de unde a apărut”. În acest timp, echipa lui Sorin Bontea a primit doar o farfurie.

ADVERTISEMENT

Văzând că echipa sa nu mai primește nicio farfurie, bucătarul a început să intre în panică. Aceata s-a întrebat cum de adversarii lui au reușit să obțină mai multe farfurii decât el.

“Dacă a luat Scărlătescu 2 farfurii, cu nimic în farfurie, vă dați seama ce ne face Dumitrescu, care avea ditamai desertul pe lângă ce au făcut ăștia de la negru?”, a spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

În final, a mai apărut o farfurie roșie, iat echipa lui Bontea era atunci la egalitate cu celelalte. “Mi se părea așa… Oricum mă mir de unde au intrat 2 negre și 2 gri, nu mai înțeleg nimic”, a adăugat cheful.

Fanii, dezamăgiți de comportamentul lui Sorin Bontea

După ce echipa sa a câștigat battle-ul, Bontea s-a bucurat alături de concurenții săi. Juratul a început să cânte în fața tuturor. Pe de altă parte, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost îngrijorați pentru cei din echipele lor.

În secțiunea de comentarii, fanii au răbufnit, enervați de comportamentul lui Sorin Bontea. Mulți consideră că bucătarul este arogant și că nu-i respectă pe adversarii lui. Comentariile pe care le-a făcut la adresa lui Dumitrescu și Scărlătescu i-au deranjat foarte tare pe internauți.

“Bontea e prea încrezut, prea plin de el, parcă cei doi șefi n-ar ști nimic în bucătărie Îi place să-i critice când el pierde că n-au nimic bun in farfurie și totuși au câștigat. Reacțiile lui nu dau dovada de om cu bun simț”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

“BONTEA e un încrezut și un tip lipsit de tact. Nu respectă pe ceilalți”, “Bontea n-am crezut ca poți fi atât de răutacios!”, “Cel mai antipatic chef, Bontea! Se crede buricul pământului…Dă-ți cu reveneală, omule, nu ești cel mai cel…”

“Bontea un arogant excesiv rușine că ești coleg cu Florin și Cătălin, acești doi oameni au un respect deosebit”, au mai scris internauții în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT