Life

Fanii Chefi la Cuțite, acuze dure după ce au văzut că Florica Boboi a ajuns în finală: “Rușine! Emisiune regizată”

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite au lansat acuze dure în online după ce Florica Boboi a trecut de semifinală și a ajuns în marea finală.
01.12.2022 | 00:18
Fanii Chefi la Cutite acuze dure dupa ce au vazut ca Florica Boboi a ajuns in finala Rusine Emisiune regizata
Revoltă în mediul online după ce Florica Boboi a ajuns în marea finală Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

A fost o noapte plină de emoții la Chefi la Cuțite. Nouă concurenți au făcut tot posibilul pentru a merge mai departe, însă în final, doar trei dintre ei vor putea fi văzuți în marea finală.

Acuzații dure după ce Florica Boboi a ajuns în finala Chefi la Cuțite

Gina Pistol a fost cea care a anunțat numele celor trei finaliști de la Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Adrian Stroe, concurentul lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, din echipa lui chef Florin Dumitrescu dar și Florica Boboi, concurenta din echipa lui Sorin Bontea.

Rezultatul din ediția de astăzi de la Chefi la Cuțite a stârnit o adevărată revoltă însă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nenumărați internauți au fost extrem de nemulțumiți atunci când au văzut că numele concurentei Florica Boboi se află pe listă.

Menționăm că anterior, au apărut zvonuri conform cărora Florica Boboi este marea câștigătoare de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Odată cu intrarea ei în marea finală, aceste zvonuri par că sunt din ce în ce mai aproape de realitate.

În acest sens, odată cu anunțul făcut de Gina Pistol, fanii show-ului culinar au început să lanseze acuzații extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Mulți au spus că nu se vor mai uita la Chefi la Cuțite, în timp ce alții au acuzat că emisiunea a fost regizată și că nu oferă respect nici publicului și nici bucătarilor.

Fanii spun că nu se vor mai uita la marea finală Chefi la Cuțite

”Nu se mai merită să pierdem timpul la așa emisiune regizată și fără respect pt cei cu adevărat bucătari cât și pt public. În felul acesta o să scadă audiența.

Chiar nu se joacă corect”: ”Deci Florica aia câștiga, așa cum s a scris zilele trecute pe fb. Bleah.

”E ultimul sezon la care mai uit. asta nu e emisiune pentru bucătari profesioniști, e doar show”; ”Rușine! Emisiune regizată”, sunt doar o parte dintre comentariile revoltătoare ale fanilor apărute în mediul online.

De asemenea, au fost și internauți care au spus că vor alege să nu mai urmărească marea finală Chefi la Cuțite care are loc pe 1 decembrie.

”O tâmpenie,nu merită văzută finala”; ”Aceeași părere o am si eu. De acord cu dvs. Nu merită vizionată finala. Pacat!”, au fost alte comentarii.

Menționăm că revolta din această seară vine și după ce anterior, Oxy, care a fost și eliminată în această seară de la Chefi la Cuțite, a dezvăluit public că show-ul nu este regizat, așa cum se tot zvonește.

Aceasta se arăta deranjată de comentariile de pe internet și povestea că fiecare concurent se comportă cât se poate de natural pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT