News

Acuze dure la adresa ministrului Educației! De ce șterge Monica Anisie comentariile răutăcioase de pe Facebook

12.05.2020 | 17:44
Monica Anisie este acuzată că șterge comentariile negative. Sursa foto - captură facebook
ADVERTISEMENT

Acuze dure la adresa ministrului Educației! Monica Anisie este pusă la zid de mai mulți oameni care spun că, oficialul șterge de pe pagina personală de Facebook, mesajele care nu îi convin. Astfel, aceștia au făcut și capturi cu postările pe care le-au avut după care au arătat „cu subiect, predicat și dovadă”, faptul că rândurile lor erau eliminate.

Acuze dure la adresa ministrului Educației!

De altfel, între timp s-a creat o adevărată revoltă în rândul elevilor din anii terminali. Aceștia sunt nemulțumiți de deciziile luate de Minister în plină pandemie de coronavirus și au solicitat președintelui Klaus Iohannis chiar renunțarea la susținerea examenelor.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe agenda personală de lucru a ministrului Educației, o tânără nu a mai ezitat și a întrebat-o pe Monica Anisie când are de gând să rezolve problema examenelor din acest an pentru elevii aflați în clasele a 8-a și a 12-a.

De ce șterge Monica Anisie comentariile răutăcioase de pe Facebook

„Când treceți aceste lucruri pe agenda dumneavoastră? Când sunteți dispusă să ne ascultați opiniile, ideile și variantele de siguranță pentru sănătatea noastră”, a scris aceasta. Ramona Jivulescu a încheiat cu un „PS” în care i-a transmis ministrului că speră să nu-i mai fie șterse comentariile.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura acidă la adresa Monicăi Anisie. Culmea, printre contestatari s-au aflat și profesori. „Îți bați joc de toți madame!!! Referitor la acel articol 93 inlocuitorul art 253…ti-ai batut joc…acum trebuia sa ne sustii sunt atatea cadre lasate cu ochii in soare.

Tu te-ai duce la examen in fiecare an??? Imi pare rau nu ma pot adresa cu “dumneavoastra”…nu meriti. Sper sa pleci naibii de acolo cu toti aia de langa tine”, a scris Gina Cro, profesoară la o școală gimnazială.

ADVERTISEMENT

Părinții au luat și ei foc atunci când au auzit de deciziile ministerului. „De ce viitorii medici care răspund de viata noastra,cei ce dau licenta,masterate si doctorate nu trebuie sa se întâlnească fizic si copilul meu este obligat??????”, a scris Osvath Cristina.

„Cred ca cel mai bine ar fi sa dati voi ăștia de la conducere examen cu masca la gura sa vedem daca puteti. Va bateti joc de copii in an terminal. Au muncit degeaba 8 ani nu se pot bucura de ultimul clopoțel, de un banchet, de nimic.

ADVERTISEMENT

Tineti copii de 3 luni acasa si vreti sa dea examen in niste conditii inumane. Lăsați copii sa intre la liceu cu media claselor 5-8 . Nu va mai bateti joc de ei. Sa va fie rusine”, a spus și Ionela Măndița.

Pe un alt grup de Facebook, „Părinții cer schimbare”, Ramona Jivulescu a ținut să le spună tuturor că Monica Anisie șterge comentariile care nu îi sunt favorabile.

ADVERTISEMENT