Life

Adda are două chisturi pe creier. Artista a făcut o nouă dezvăluire: “Borrelia nu vine singură”

Adda trăiește un adevărat calvar de o bună perioadă de timp. După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, acum, artista a aflat că mai are și două chisturi pe creier.
15.10.2022 | 11:18
Adda are doua chisturi pe creier Artista a facut o noua dezvaluire Borrelia nu vine singura
Adda a aflat că suferă de boala Lyme în urmă cu câteva luni de zile. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Problemele nu vin niciodată singure. Acesta este și cazul celebrei cântărețe Adda. La câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, medicii au descoperit că aceasta mai are și două chisturi pe creier.

Adda a aflat că are două mici chisturi pe creier

Adda își ține mereu la curent fanii cu evoluția stării sale de sănătate. Așa a făcut-o și de această dată, când a dezvăluit că Borrelia nu vine niciodată singură, drept dovadă, noul diagnostic primit din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că după ce a aflat că suferă de boala Lyme, Adda a început un tratament drastic, dar și un regim strict, însă nimeni nu avea să ghicească ce se va întâmpla mai departe.

Deși tratamentul urmat de artistă este unul cât se poate de bun, iar regimul de asemenea dă rezultate, Adda este nevoită acum să se obișnuiască și cu cele două chisturi arahnoidiene de pe creier. Vestea bună este însă că acestea sunt destul de mici, după cum povestește aceasta.

ADVERTISEMENT

”Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile.

De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…) Practic, regimul anti-inflamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a povestit Adda, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Adda luptă cu boala Lyme de luni de zile

Deși pare puternică, asta nu înseamnă că lupta cu boala Lyme este una simplă. Artista recunoaște că nu îi este deloc ușor, în condițiile în care din cauza celor două mici chisturi, mâinile și picioarele au început să tremure.

Cu toate astea, Adda are încredere în medici, dar și în tratamentul cu Hiperbară pe care îl face deja de luni bune și speră că va depăși cu bine acest eveniment din viața sa.

ADVERTISEMENT

“Îmi provoacă asta (n.r tremurat) nu o să îmi treacă dacă mănânc ovăz fără gluten la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează”, a mai povestit artista.

ADVERTISEMENT