Life

Adda, așa cum rar ai văzut-o. Cum le-a închis gura celor care o critică pentru că s-ar fi îngrășat: „Nu vă mai deschideți nasturele de la blugi după înfruptare”

Adda a transmis un mesaj clar pentru cei și cele care o jignesc și spun că s-a îngrășat. Cântăreața nu s-a mai abținut.
12.12.2023 | 11:23
Adda asa cum rar ai vazuto Cum lea inchis gura celor care o critica pentru ca sar fi ingrasat Nu va mai deschideti nasturele de la blugi dupa infruptare
Adda, mesaj vehement pentru cei care o critică. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sătulă de faptul că a început din nou să primească mesaje și comentarii în care este jignită și criticată pentru că s-ar fi îngrășat, Adda a reacționat. S-a pozat într-o ipostază neobișnuită pentru ea, ca să demonstreze cum arată corpul unei persoane „obeze” și a transmis un mesaj în care a spus tot ce gândește.

Cum a reacționat Adda după ce a primit mai multe mesaje jignitoare

Ultimii ani au fost unii greu încercați pentru Adda. Vedeta s-a îmbolnăvit și deși a cheltuit sume colosale pe analize, nu a descoperit de ce suferă, ba chiar i-a fost pus un diagnostic greșit.

ADVERTISEMENT

Într-un final, a aflat că are Lyme, boală ale căror simptome i-au afectat mult viața. Însă, după multe lupte și tratament deloc ușor de suportat, artista se simte mult mai bine și speră că la următoarele analize va primi vești și mai bune din partea medicilor.

În tot acest timp, corpul vedetei a trecut prin numeroase schimbări, iar acum aceasta se confruntă cu un val de jigniri pe care le-a observat și fiul său. Adda este numită „grasă” sau „rea”, ceea ce a ajuns să o deranjeze.

ADVERTISEMENT

Astfel că, a luat atitudine și a publicat pe internet o poză într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru ea. Îmbrăcată într-o ținută care i-a lăsat abdomenul la vedere, s-a fotografiat în oglindă pentru a le arăta tuturor cum arată „o persoană obeză”- așa cum a fost numită.

adda slabă abdomen decilteu telefon oglindă scaun dulap
Adda a răspuns criticilor.
Sursa foto: Instagram

„Dacă vă dau disciplină mea, vă plâng sarmalele de singurătate în frigider”

Pe lângă imagine, Adda a adăugat și un text în care a mărturisit că cele mai multe mesaje răutăcioase vin din partea femeilor. Totodată, a subliniat că, în continuare, ține un regim alimentar strict.

ADVERTISEMENT

„Am început să primesc din nou mesaje în care sunt complimentată cu: ‘umflată’, ‘grasă’, ‘vacă’ sau ‘obeză’. Mesajele sunt de la femei în general, bărbaților le place dacă ți-a crescut un pic… Așa arată o femeie ‘obez’, disciplinată care nu pune gură pe gluten, lactate și zahăr. Pe zahăr- extrem de rar. De ce să mint?! Mai mănânc alune cu miere, care au un și un pic de zahăr. Sau înghețată vegană. Care are cu nu știu cât la% mai puțin zahăr, dar tot are un pic.

Off, rea sunt! Off, Addo, ce-ai făcut?! Aseară, stăteam în pat cu Alex. Și a început să citească câteva comentarii. I-am spus că o să vină o vreme când o să vadă și el toate comentariile frumoase. Dar și comentariile în care oamenii îi jignesc mama. Și mi-a spus, ‘Dar de ce sunt oamenii așa răi? Că tu nu ești așa cum spun ei!’”, a dezvăluit Adda. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, artista a amintit și de tratamentul agresiv pe care l-a urmat. „Nah, explică-i copilului că indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care realitatea e mereu denaturată. De social media, de televiziune și de anumiți terți, care sanchi’ pot influența opinia celor care nu pot avea opinie proprie.

Cam așa arată corpul unei ‘obeze’, după doi ani de tratament agresiv, care dă anumite schimbări metabolice. Și o ‘mică’ artrită. Că deh’, de ce să fie simplu?! Și acum, nu vreau să fiu rea. Nu zic, da spun- dacă vă dau disciplină mea, vă plâng sarmalele de singurătate în frigider. Și nu vă mai deschideți nasturele de la blugi după înfruptare”,  a scris Adda pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT