Life

Adda, despre criticile din partea fanilor și momentele dificile din viața sa: ”Foarte multă energie negativă”

Adda a vorbit despre criticile venite din partea fanilor și momentele dificile din viața ei. Cum a trecut vedeta peste greutăți.
12.12.2023 | 19:54
Adda despre criticile din partea fanilor si momentele dificile din viata sa Foarte multa energie negativa
Adda a vorbit despre criticile din partea fanilor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adda a făcut dezvăluiri despre criticile venite din partea fanilor și momentele grele prin care a trecut. Cântăreața a fost foarte judecată de-a lungul timpului.

Adda, mărturisiri despre criticile din partea fanilor

Îndrăgita cântăreață a vorbit despre criticile pe care le-a primit de la fani, de-a lungul timpului. Artista avea momente în care se vedea la TV și nu-i plăcea cum arată. Totul se întâmpla din cauza comentariilor răutăcioase pe care le primea de la internauți.

ADVERTISEMENT

Adda avea multă energie negativă atunci, lucru care nu îi făcea bine. Totodată, vedeta este conștientă că era mai tânără în acea perioadă și că a făcut anumite greșeli.

“În anumite situații, când mă vedeam la televizor, nu îmi plăcea de mine, adică am văzut un om atât de încruntat și atât de supărat.

ADVERTISEMENT

Aveam foarte multă energie negativă în perioada respectivă și eu nu conștientizam, pentru că trăiam în ea, eram ca un hamster într-o roată, mă învârteam în bula mea.

Am făcut foarte multe greșeli, eram și mai tânără, nu aveam atât de multă experiență în viață”, a declarat Adda în cadrul podcastului găzduit de Ilinca Vandici, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, cântăreața a învățat să nu mai pună la suflet criticile oamenilor și să nu se mai lase pusă la zid de aceștia. Adda a ajuns să fie judecată de toți cei din jurul ei, la un moment dat, deși știe că toată lumea face greșeli.

“Asta nu înseamnă că trebuie să le permit oamenilor să mă pună la zid, pentru că toți greșim… și ei greșesc, doar că ei nu se văd la televizor când greșesc, nu-i vede o țară întreagă și nu-i judecă o țară întreagă, îi judecă doar mama, soacra, cățelul, pisica și vecinii care poate bârfesc”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

“A fost greu să fac față”

Adda a recunoscut, de asemenea, că i-a fost destul de greu să gestioneze situația. Oamenii au judecat-i foarte aspru, dar a învățat, în timp, să facă față comentariilor negative. Astfel, artista a decis să fie ea însăși, fără aparențe, chiar dacă știa că este dificil.

“A fost prima dată în viața mea când am cunoscut hate-ul din partea unor oameni care m-au judecat prea aspru. Din acel moment nu mi-a mai păsat de aparențe, pur și simplu am fost eu, cu bune și cu rele. A fost greu, foarte greu să fac față hate-ului”,

ADVERTISEMENT
Tags: