Life

Adda, în lacrimi din cauza lui Cătălin Scărlătescu. De ce s-a întristat cântăreața

Adda a izbucnit în lacrimi după ce Cătălin Scărlătescu a făcut-o să plângă. Iată care a fost motivul pentru care artista s-a întristat.
16.07.2021 | 19:06
Adda in lacrimi din cauza lui Catalin Scarlatescu De ce sa intristat cantareata
Adda, în lacrimi din cauza lui Cătălin Scărlătescu. De ce s-a întristat cântăreața. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adda a izbucnit în lacrimi din cauza lui Cătălin Scărlătescu, chiar pe plajă. Cum a reușit juratul de la Chefi la Cuțite să o facă să plângă pe îndrăgita artistă?

Soțul ei, Cătălin Rizea, este foarte apropiat de Chef Scărlătescu, după ce a făcut parte din echipa lui la celebrul show culinar de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Adda, în lacrimi din cauza lui Cătălin Scărlătescu. De ce s-a întristat cântăreața

Adda a izbucnit în lacrimi din cauza lui Cătălin Scărlătescu. Ea și Cătălin Rizea s-au întâlnit cu juratul de la Antena 1 iar cei doi bărbați s-au bucurat de această revedere.

Din păcate, lucrurile nu au fost tocmai plăcute pentru Adda, care nu s-a simțit deloc bine. Celebrul bucătar i-a așteptat pe cei doi cu o masă foarte bogată, plină de bunătăți de tot felul.

ADVERTISEMENT

Cătălin Rizea a publicat imagini cu preparatele celui care i-a fost mentor. Acesta a avut grijă să-l laude așa cum se cuvine. În timp ce soțul ei se bucura de mâncarea lui Chef Scărlătescu, Adda se îndrepta spre plajă, cu stomacul gol.

Adda s-a retras într-un colț, suspinând după bunătățile care erau întinse pe masă, lăsându-și soțul în compania juratului de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Din cauza dietei stricte pe care o urmează, Adda nu s-a putut atinge de mâncarea pe care Cătălin Scărlătescu a pus-o la dispoziție.

„Eu mă duc în mare să înot și să plâng. N-am voie să mănânc nimic din ce e aici”, a declarat Adda, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Cătălin Rizea s-am bucurat de mâncarea lui Cătălin Scărlătescu
Cătălin Rizea s-am bucurat de mâncarea lui Cătălin Scărlătescu, de care Adda nu a avut voie să se atingă. Sursa foto: Instagram

Fosta concurentă de la Asia Express a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață în urmă cu câteva luni.

Blondina a suferit o reacție alergică puternică din cauza unui medicament. Acum este nevoită să respecte un regim destul de drastic pentru a evita alte probleme.

Deși i-a fost greu să nu se atingă de bunătățile lui Cătălin Scărlătescu, Adda s-a resemnat și a decis că cel ai bine ar fi să stea deoparte și să-și ocupe mintea cu altceva.

Adda se luptă cu dermografismul, o boală de piele care cauzează cicatrici. Artista a învățat să aibă mai multă grijă d ea și să pună sănătatea pe primul loc.

ADVERTISEMENT