Life

Adela Popescu, adevărul despre întoarcerea la Vorbește lumea: “Cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul”

Adela Popescu a vorbit despre întoarcerea la Vorbește lumea. Ce planuri are vedeta după Sunt celebru, scoate-mă de aici?
10.12.2022 | 14:26
Adela Popescu adevarul despre intoarcerea la Vorbeste lumea Cel mai mult imi doresc sami trag sufletul
Adela Popescu a vorbit despre revenirea la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a prezentat al doilea sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Cabral, iar fanii se întreabă dacă vedeta se va mai întoarce la Vorbește lumea, acolo unde a fost înlocuită de Lili Sandu.

Adela Popescu a vorbit despre revenirea la Vorbește lumea

Recent, Cabral a anunțat că ia o pauză de la televiziune. Filmările pentru reality show-ul de la Pro TV l-au epuizat pe prezentator. Acesta își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu își dorește și ea să se odihnească după experiența din Republica Dominicană.

Prezentatoarea simte nevoia să se relaxeze o perioadă și să se ocupe mai mult de viața ei de acasă. Soția lui Radu Vâlcan se va concentra pe alte proiecte anul viitor.

“Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul.

ADVERTISEMENT

Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte., a declarat vedeta pentru click.ro.

De asemenea, Adela Popescu a mai mărturisit că nu știe dacă vrea un proiect TV de lungă durată sau o emisiune zilnică.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea consideră că este important să existe momente în care să stea. În plus, până pe 20 decembrie, Radu Vâlcan este plecat la filmările pentru noul sezon Insula Iubirii, de la Antena 1.

“Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este Vorbeşte Lumea.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau.

Radu a plecat la filmări, mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi…”, a mai spus Adela Popescu pentru sursa menționată.

Își mai dorește Adela Popescu copii?

Adela Popescu mai este ajutată și de bonă cu cei trei copii. Cu toate acestea, vedetei i-a fost greu să fie la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici, deoarece era nevoie de doi adulți pentru a sta cu copiii.

Prezentatoarea TV a spus că nu-și mai dorește copii, chiar dacă îi iubește foarte mult. Blondina este conștientă că nu este deloc ușor să fie mamă.

“Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după.”, a mai spus Adela Popescu.

Întrebată dacă i-ar plăcea să fie concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Adela Popescu a răspuns negativ. Vedeta nu ar participa niciodată la o astfel de emisiune și i s-ar părea foarte greu să mănânce “preparatele” pe care le-au mâncat concurenții.

“Nu mi s-a părut greu să sar de la nu ştiu ce înălţime, cum nu mi s-ar părea greu nici să stau nemâncată, dar mi s-a părut că e îngrozitor să mănânci scarboşenii.”, a completat vedeta.

De când a revenit în Republica Dominicană, Adela Popescu a lansat o melodie cu Keo. Prezentatoarea a revenit în muzică, după o pauză care de șase ani.

Blondina îi este recunoscătoare lui Keo pentru colaborare și este sigură că aceasta va continua.

ADVERTISEMENT