Life

Adela Popescu, enervată la culme de Radu Vâlcan. Ce achiziție vrea să facă prezentatorul: “Eu înnebunesc. Sunt absolut șocată”

Adela Popescu a fost enervată la culme de Radu Vâlcan. Prezentatorul vrea să facă o achiziție cu care blondina nu este de acord.
16.11.2022 | 19:14
Adela Popescu enervata la culme de Radu Valcan Ce achizitie vrea sa faca prezentatorul Eu innebunesc Sunt absolut socata
De ce a enervat-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost enervată de Radu Vâlcan, care i-a vorbit despre achiziția pe care vrea să o facă în viitorul apropiat. Prezentatoarea de la Pro TV nu este de acord cu planurile partenerului ei de viață.

Adela Popescu, enervată de Radu Vâlcan. De ce s-au certat cei doi

Prezentatoarea TV a avut o discuție aprinsă cu soțul ei după ce acesta i-a dezvăluit care este dorința lui în acest moment. Radu Vâlcan își dorește să facă o achiziție costisitoare, dar inutilă, din punctul de vedere al Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Aflată în mașină, pe scaunul din dreapta, vedeta le-a împărtășit internauților ce vrea să cumpere partenerul ei de viață.

Radu Vâlcan vrea să cumpere o mașină cu remorcă pentru a transporta mai ușor lucrurile celor trei copii pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la Cabral, bunul lor prieten, care i-a spus lui Radu Vâlcan cât de util ar fi un mijloc de transport în comun, mai ales pentru o familie cu trei copii.

“Nu vreți să știți despre ce discutăm acum. Te rog să le spui ce mașină vrei să ne luăm, nu cu marcă, așa ca gen. (…)

ADVERTISEMENT

Deci vrea să ne luăm o mașină cu remorcă! Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă?

Hai, mă, iubire… doar ca să avem unde să punem bicicletele copiilor? (…)

Vă zic, eu sunt absolut șocată. Îmi doresc… nu mai zic nimic.”, a spus Adela Popescu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan i-a explicat soției sale că nu trebuie să conducă ea mașina cu remorcă. Blondina i-a spus, în schimb, că deja au o dubă și că nu au nevoie de altceva acum.

În încercarea de a o calma pe prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Radu Vâlcan i-a promis că îi va lua struguri. Adela Popescu a dat vina pe Cabral pentru planurile pe care le are soțul ei.

“Doamne, vrea să luăm o mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină, că tu ai zis că ai una cu remorcă și că e super.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT