Life

Ce s-a întâmplat cu Radu Vâlcan în vacanță. Adela Popescu, dezvăluire neașteptată despre soțul ei

Adela Popescu, fotografie controversată cu partenerul de viață. Ce a ajuns să facă Radu Vâlcan în ultimul concediu, în Atena.
15.11.2022 | 17:41
Ce sa intamplat cu Radu Valcan in vacanta Adela Popescu dezvaluire neasteptata despre sotul ei
Adela Popescu, fotografie controversată cu partenerul de viață. Ce a ajuns să facă Radu Vâlcan în concediu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a distribuit o imagine neașteptată cu soțul său. Unde a dormit prezentatorul show-ului Insula Iubirii în vacanța petrecută la finalul săptămânii trecute, alături de cei trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu, fotografie controversată cu partenerul de viață. Ce a ajuns să facă Radu Vâlcan în concediu

Adela Popescu le-a arătat internauților o fotografie controversată cu partenerul de viață, Radu Vâlcan. Vedeta de la Antena 1 a ajuns să doarmă în patul fiului său cel mai mic și oamenii au reacționat imediat în social media.

ADVERTISEMENT

„Dinamica unei familii cu cinci membri într-o cameră de hotel”, este mesajul transmis de frumoasa blondină pe Instagram.

După ce internauții au văzut ce s-a întâmplat cu prezentatorul în vacanță, moderatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a făcut dezvăluire neașteptată, precizând că a dormit la fel de chinuită în pat cu cei mici.

ADVERTISEMENT

„Pentru toți cei care au plâns de mila soțului și nu s-au întrebat mie cum mi-a fost. Mulțumesc, sunt bine, am doar degetele de la picioare degerate și-un torticolis.

Dar, hei, stați liniștiți, tatăl e bine, micuțul”, a spus artista într-o altă postare din mediul virtual, în dreptul unei imagini în care stă în pat cu cei trei băieți.

ADVERTISEMENT
Radu Vâlcan, Adela Popescu și cei trei băieți
Radu Vâlcan, Adela Popescu și cei trei băieți, în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adela Popescu, reacții neașteptate din partea oamenilor

Adela Popescu a primit reacții neașteptate din partea oamenilor, dar și din partea persoanelor publice. Una dintre vedetele care a lăsat un comentariu pe rețelele de socializare este actrița Laura Cosoi.

Blondina a întrebat ce brand este patul în care a dormit Radu Vâlcan, subliniind că este interesată de acest aspect pentru partenerul de viață, Cosmin Curticăpean.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt părinții a trei fete, Rita, Vera și Lara, și sunt prieteni buni cu familia vedetei de la Pro TV. De altfel, petrec foarte multe vacanțe împreună în țară, dar și în străinătate.

ADVERTISEMENT