Life

Adela Popescu, infectată cu COVID-19: “M-am simțit rău și am făcut testul”

Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Dezvăluirea a fost făcută, astăzi, în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.
09.09.2021 | 11:16
Adela Popescu infectata cu COVID19 Mam simtit rau si am facut testul
ADVERTISEMENT

Proaspăta mămică Adela Popescu se confruntă cu mari probleme, la doar câteva zile după ce a revenit pe micul ecran. Prezentatoarea TV a fost confirmată pozitiv cu infecția COVID-19, iar emisiunea Vorbește Lumea a rămas pe mâinile noilor colegi, Andrei Lăcătuş (Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

Vedeta de la PRO TV a lipsit astăzi, 9 septembrie, din platoul emisiunii Vorbește Lumea, iar vestea le-a dat-o telespectatorilor direct din căminul ei.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, testată pozitiv cu COVID-19

Cu mască pe față și încrezătoare că este vorba de o formă ușoară, Adela Popescu a oferit detalii despre starea ei de sănătate.

“Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid și am ieșit, din păcate, pozitivă Covid. Am făcut imediat și un test PCR care a confirmat și el, așa că vreo două săptămâni o să stau cu ochii pe voi. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…” a povestit Adela Popescu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a vaccinat Adela Popescu împotriva coronavirusului

Vedeta nu este vaccinată și a dezvăluit că a așteptat să aducă pe lume cel de-al treilea copil, înainte să opteze pentru imunizare indusă de vaccinare.

“Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după ce am născut”, a dezvăluit Adela Popescu, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, vaccinat anti-Covid: “Hai cu Doamne ajută!”

De cealaltă parte, Radu Vâlcan a anunțat, în luna martie, că s-a vaccinat  anti-Covid, pentru a-și proteja soția, însărcinată la momentul respectiv, și pe cei doi băieți.

“Hai cu Doamne ajută!”,  spunea Radu Vâlcan, în ziua în care a anunțat pe rețelele de socializare s-a vaccinat.

ADVERTISEMENT

Cum s-a infectat Adela Popescu cu infecția COVID-19

Adela Popescu își anunța cu entuziasm revenirea pe micul ecran, la o lună și jumătate după ce a născut al treilea băiețel, dar alegerea nu a fost deloc ușoară, după cum mărturisea. Expunerea de care a avut parte în ultimele săptămâni a trimis-o, se pare, în rândul persoanelor care se luptă cu SARS-CoV-2.

“Da, da, daaa, este adevărat, de mâine dimineață ne bem cafeaua în fiecare zi la Vorbește lumea! E drept, totul s-a întâmplat mai repede decât aș fi crezut și, deși am avut nenumărate insomnii pe subiectul ăsta, ziua de azi mă găsește extrem de încrezătoare și sigură că voi face față fără probleme.

Cu o bună organizare, soț și bunica de ajutor, copii înțelegători și pui mic bun, toate se rezolvă.
Voi lipsi patru ore de acasă și, cu lăptic de mama lăsat la frigider, bebelușul nici nu va simți.
Așadar, nu uitați, mâine de la 10:30 va dau întâlnire… și nu singură… Vă puuuup!”, este mesajul cu care Adela Popescu și-a anunțat revenirea pe micul ecran, la o lună și jumătate după ce a devenit mamă pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT