Life

Adela Popescu, jignită de fani pentru ceea ce postează în mediul online. Ce le-a transmis Radu Vâlcan celor care i-au umilit soția

Adela Popescu a primit critici acide din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce în ultima perioadă a promovat tot felul de produse. Soțul ei, Radu Vâlcan, i-a sărit imediat în apărare.
28.05.2021 | 13:10
Adela Popescu jignita de fani pentru ceea ce posteaza in mediul online Ce lea transmis Radu Valcan celor care iau umilit sotia
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță și cântăreață a stârnit un val de controverse, după ce internauții au început să se arate tot mai nemulțumiți de proiectele pe care le desfășoară în mediul online. Este vorba de produsele pe care vedeta le favorizează pe Instagram.

Nici mult nu a lipsit că blondina a fost atacată dur de fani, care nu o înțeleg din acest punct de vedere. Din păcate, Adela Popescu a fost jignită de internauți, însă a ales să nu pună la suflet aceste răutăți gratuite și să nu se consume din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, atacată de internauți. Cum a reacționat Radu Vâlcan

Oamenii sunt deranjați că Adela Popescu promovează diferite produse în mediul online, asta pentru că viitoarea mămică are diverse parteneriate cu anumite firme, printre care se numără și unele dedicate bebelușilor.

„Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. 

ADVERTISEMENT

Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile. M-am consumat pe subiect, recunosc. Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat.

M-a bucurat că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea.

Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât. Au și jignit mulți dintre ei.

ADVERTISEMENT

Chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa…”, a mărturisit Adela Popescu pe InstaStory.

Adela Popescu promovează o înghețată. Sursa foto: Instagram.com
Adela Popescu promovează o înghețată. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan, de partea soției sale. Ce le-a transmis oamenilor

Dacă fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a ales să treacă cu vederea peste situația neplăcută în care a fost pusă, nu același lucru se poate spune despre partenerul ei de viață. Radu Vâlcan i-a luat apărarea blondinei și a avut un mesaj pentru fani.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”, de la Antena 1, le-a transmis răutăcioșilor să vină cu el la alergat, să se liniștească puțin, mărturisind cu această ocazie că stă foarte bine la capitolul mișcare.

„Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton”, a spus Radu Vâlcan, frumoasa blondină precizând că nu face nimic altceva decât să ajute anumite firme să fie mai vizibile.

ADVERTISEMENT