Life

Adela Popescu nu mai doarme nopțile și a apelat la ajutor specializat: „Era să-i fac ceva rău!”

Adela Popescu a mărturisit că are nevoie de ajutor din partea unui specialist în ceea ce îl privește pe fiul său cel mai mic.
30.01.2023 | 16:31
Adela Popescu nu mai doarme noptile si a apelat la ajutor specializat Era sai fac ceva rau
Adela Popescu a apelat la serviciile unui somnolog. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu se mai ajunge cu somnul de când a devenit mamă pentru a treia oară. Faptul că încă alăptează pe Adrian îi dă bătăi de cap, astfel că a apelat la ajutorul unui specialist.

Adela Popescu a apelat la serviciile unui somnolog. De ce nu mai doarme nopțile

Adela Popescu a vorbit de multe ori cu sinceritate despre greutățile pe care le întâmpină de când a devenit mamă. Vedeta și Radu Vâlcan au împreună trei copii: Andrei, Alexandru și Adrian, mezinul fiind născut în urmă cu un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Astfel, când nu este la televizor, Adela Popescu este cu cei mici și chiar dacă a luat o pauză de emisiuni după ce s-a întors din Dominicană, de unde a prezentat emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a sărit în ajutorul lui Cătălin Măruță.

Cât timp prezentatorul a fost în recuperare după operația la picior, Adela Popescu a fost cea care a prezentat show-ul „La Măruță”. Deși i-a făcut plăcere, vedeta a mărturisit că această perioadă a și obosit-o, mai ales că pe timpul nopții nu are parte de prea multe ore de somn, deoarece încă îl alăptează pe fiul său.

ADVERTISEMENT

„Nu mă lasă ăla micul. Aseară era să-i fac ceva rău (n.r râde)”, i-a mărturisit Adela Popescu lui Cătălin Măruță.

Adela Popescu are nevoie de un ajutor pentru a-și înțărca fiul: „Nu se mai poate”

În aceste condiții, vedeta a apelat la serviciile unui somnolog, care să o învețe cum să-l înțarce pe Adrian în mod corect, pentru a nu-l afecta cumva pe micuț, în ciuda părerii mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Ea e specialistă și pentru adulți, dar eu am un copil care încă este alăptat, cel de un an și jumătate, și nu se mai poate. Pentru că noaptea…nu mă culcă, cum ar veni. Și doamna somnolog îmi spune cum să pregătesc copilul, pentru că înțărcarea asta e ceva destul de complicat, se pare, pentru copii.

Deși mama mea zice: ‘Mamă, știe cineva ce în mintea copiilor? Au zis ei vreodată, au vorbit ei?’. Legat de înțărcare, am discutat că trebuie copilul pregătit, trebuie spus”, a afirmat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soția lui Radu Vâlcan nu are alte probleme când vine vorba de somn, căci ar putea dormi oricând, în orice condiții.

„Eu probleme cu somnul chiar nu am. Aș dormi mai mult și nu se poate. Eu aș dormi oriunde și în orice poziție, așa că nu am dezbătut acest subiect cu ea, dar pentru copii m-a ajutat de fiecare dată”, a concluzionat vedeta.

ADVERTISEMENT