Life

Adela Popescu, prima imagine cu chipul celui de-al treilea copil. Cum apare Adrian alături de Radu Vâlcan

Adela Popescu este discretă în ceea ce-l privește pe cel de-al treilea copil, Adrian, venit pe lume destul de recent.
14.10.2021 | 08:24
Adela Popescu prima imagine cu chipul celui deal treilea copil Cum apare Adrian alaturi de Radu Valcan
Adela Popescu, prima imagine cu chipul celui de-al treilea copil. Cum apare Adrian alături de Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie 2021, încercând să nu publice prea multe imagini cu fiul ei și al lui Radu Vâlcan.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” le-a arătat fanilor numai poze în care fața copilului nu se vede, însă acum a distribuit o imagine și cu chipul acestuia.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu l-a pozat pe micuț în compania partenerului ei de viață, moderatorul de la „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

Adela Popescu, imagine cu chipul celui de-al treilea copil. Cum l-a pozat pe Adrian

„Un bebeluș și tatăl lui”, este descrierea care însoțește imaginea de la InstaStory, publicată de Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Fotografia este una emoționantă, asta pentru că soțul vedetei, Radu Vâlcan, îl mângâie pe burtică pe Adrian, în timp ce micuțul stă în pătuțul lui.

Imaginea a ajuns imediat la inimile fanilor, care așteptau cu nerăbdare să afle cum arată, dar mai ales cu cine seamănă cel de-al treilea copil al cuplului.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se pot observa foarte clar trăsăturile pe care le are cel mic, ceilalți doi băieți, Alexandru și Andrei semănând foarte mult cu cântăreața Adela Popescu.

Băieții cei mari sunt blonzi, ceea ce este de așteptat și la mezinul familiei, asta pentru că, în general, copiii de sex masculin seamănă cu mamele lor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor o fetiță. Ce a declarat vedeta de la Antena 1

Actrița nu poate fi decât mândră de acest aspect, însă soțul ei nu prea ar fi de acord, asta pentru că-și dorește foarte mult să devină tată de fetiță.

Prezentatorul de la Antena 1 și-a dorit o fată încă de la prima sarcină a blondinei, acesta fiind și motivul pentru care cuplul își dorește și cel de-al patrulea copil.

„Un copil e ceva firesc acum pentru noi, aşa cum a fost şi căsătoria noastră. Îmi doresc foarte mult o fată.

Să semene cu Adela, deşteaptă, talentată şi frumoasă ca şi ea, dar să mă iubească pe mine. Aşa se spune, nu, că fetele sunt foarte apropiate de taţii lor”,  spunea Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT