Life

Adela Popescu, probleme la a treia sarcină: „Nu m-am putut da jos din pat”

13.04.2021 | 16:07
Adela Popescu probleme la a treia sarcina Nu mam putut da jos din pat
Adela Popescu, probleme la a treia sarcină: „Nu m-am putut da jos din pat” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat ieri, când s-a simțit rău pentru prima dată de când este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” mai are de așteptat trei luni până la marele eveniment. 

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, soția lui Radu Vâlcan a recunoscut că s-a simțit foarte rău și că și-a făcut chiar și teste Covid, pentru că nu s-a mai putut ridica din pat.

ADVERTISEMENT

Din fericire, frumoasa blondină se simte bine și a scăpat de stările de greață, iar acum se bucură de timpul petrecut alături de familie.

Adela Popescu, probleme la a treia sarcină: „Nu m-am putut da jos din pat”

Adela Popescu a avut și pofte culinare, pentru prima dată în această sarcină, și l-a rugat pe soțul ei să-i aducă compot de vișine la 10 noaptea, deși magazinele erau înhise. Cu ajutorul serviciilor de livrare, actrița și-a primit compotul, însă de piersici.

ADVERTISEMENT

„Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară, m-am panicat puțin, am făcut și test anti-Covid, toate trei bune, pur și simplu, nu m-am putut da jos din pat, aveam o stare groaznică. A fost și prima zi în care am avut pofte. La 10 noaptea, i-am spus lui Radu că dacă nu-mi aduce un compot de vișine o să mor. A sunat, mi-a adus compot de piersici. 

(…) Am testat, decât gravidă cu rău și cu pofte, mai bine gravidă fără rău și fără pofte. Astăzi mă simt mai bine, sunt fresh. Eu voi naște natural, sper, și a treia oară. Eu împliinesc 40 de săptămâni la jumătatea lui iulie. Sper să fie totul în ordine, primele două nașteri au fost naturale”, a declarat Adela Popescu în cadrul emisiunii „La Măruță” de  Pro TV.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu, despre problemele din sarcină
Adela Popescu, despre problemele din sarcină. Sursa foto: captură Pro TV

Adela Popescu vrea să nască natural

Adela Popescu i-a mai spus lui Măruță că ar prefera să nască natural, așa cum a fost și la primele două sarcini, pentru că este mult mai bine, din punctul ei de vedere.

„La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am avut travaliu de 5 ore dar a fost mult mai dureros, pentru că nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am născut pe viu. Durerile pe care le simțeau mamele și bunicile noastre le-am simțit și eu și sunt crunte.

ADVERTISEMENT

Durerile pe care le simt femeile când nasc natural le simt și femeile care nasc prin cezariană după ce nasc, doar momentul e diferit, dar durerile sunt aceleași”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT