Life

Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii au fost întorși de pe aeroport. De ce nu au mai ajuns în Dubai

Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii nu au avut parte de Crăciunul pe care și l-au plănuit. Cei cinci trebuiau să ajungă pe plajele însorite din Dubai, doar că au fost întorși de la aeroport, pentru o mică eroare.
26.12.2021 | 18:20
Adela Popescu Radu Valcan si copiii au fost intorsi de pe aeroport De ce nu au mai ajuns in Dubai
ADVERTISEMENT

După un an în care au muncit pe brânci, Adela Popescu și Radu Vâlcan au pus la cale o mică escapadă, doar că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din aeroport.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au anulat vacanța de Crăciun

Cei doi soți și copiii lor ar fi trebuit să fie la acest moment pe plajele exclusiviste din Dubai, doar că așa cum spune chiar Adela Popescu, Crăciunul i-a prins pe canapeaua din living, acolo unde se bucură de o salată boeuf.

ADVERTISEMENT

Vacanța celor cinci a fost anulată atunci când toată familia a ajuns pe aeroport, iar cei de la verificarea pașapoartelor au constatat o mică neregulă la actul lui Andrei.

Cartea de călătorie a celui de-al doilea copil al cuplului Popescu-Vâlcan nu are valabilitatea necesară de a putea călători peste graniță, motiv pentru care toată familia a făcut cale întoarsă acasă, spre marea dezamăgire a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

”Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel… Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

”Trebuie să creadă că părinții lor sunt responsabili și organizați”

Mărturisirile vedetei au continuat în stilul caracteristic, plin de umor. Adela Popescu spune că se gândește doar la o singură întrebare, la care va fi nevoită să răspundă în fața fiului cel mare.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că atât ea, cât și soțul ei știau perfect termenii și condițiile de călătorie, doar că acest aspect, legat de pașaportul unuia dintre copii, l-au omis, iar drept răsplată acum sunt buni de plată.

Și asta pentru că au cumpărat cinci bilete de avion, deloc ieftine, pe care acum nu le mai pot folosi. Bani pe care, spune colega lui Shurubel și a lui Bogdan Ciudoiu ar fi putut să îi folosească în alte scopuri, poate educative.

ADVERTISEMENT

”Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru Adrian. Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a completat prezentatoarea de la Pro TV.

Aceasta este cea de-a doua vacanță pe care cei doi o anulează. De ziua de naștere a prezentatoarei, călătoria la Roma, surpriza făcută de Radu Vâlcan, nu a fost bifată, pentru că Adela Popescu a făcut un atac de panică chiar în avion, motiv pentru care nu a mai dorit să ajungă la destinație.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română