Life

Adela Popescu, surpriză neașteptată pentru Radu Vâlcan. Ce a pregătit vedeta Pro TV pentru ziua de naștere a soțului ei

Adela Popescu le-a arătat tuturor cum a fost sărbătorit partenerul de viață, Radu Vâlcan, la aniversarea a 45 de ani. Prezentatoarea i-a pregătit o surpriză pe cinste.
08.02.2022 | 21:00
Adela Popescu surpriza neasteptata pentru Radu Valcan Ce a pregatit vedeta Pro TV pentru ziua de nastere a sotului ei
Adela Popescu, atentă la aniversarea lui Radu Vâlcan. Cum l-a impresionat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul de la „Insula Iubirii” a fost așteptat cu baloane, cu multă voie bună și cu un tort cu ciocolată. Cei dragi au avut grijă să nu lipsească nimic în această zi aniversară.

Adela Popescu a organizat o surpriză neașteptată pentru partenerul de viață pe care l-a primit cu brațele deschise când acesta s-a întors din oraș. Toată familia i-a cântat un sincer „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan s-a emoționant foarte mult când cei mici l-au așteptat costumați și cu un tort de ciocolată. Cu siguranță, prezentatorul de la Antena 1 nu va uita prea curând această zi.

Adela Popescu, atentă la aniversarea lui Radu Vâlcan. Cum l-a impresionat

Soțul Adelei Popescu a primit foarte multe mesaje din partea prietenilor și celor care îl urmăresc în mediul virtual, dar și cadouri pe măsură.

ADVERTISEMENT

Un tort sub forma supei Tom Yum este darul de care Radu Vâlcan s-a bucurat foarte mult, fiind vorba de un preparat culinar pe care îl adoră și obișnuiește să-l pregătească acasă.

„Un motiv. Doar un motiv îmi trebuia să pregătesc o oală mare de Tom Yum”, a scris vedeta de la Antena 1 pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă a fost ziua sa de naștere a prezentatorului, acesta nu a uitat de soția sa pe care a răsfățat-o. Cântăreața a avut parte de o mică bucurie din partea soțului.

Radu Vâlcan, de ziua sa de naștere
Radu Vâlcan, surpriză de ziua sa de naștere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adela Popescu, răsfățată de soțul ei, Radu Vâlcan

„Și de ziua lui se gândește să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc. Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, te iubim!”, este mesajul lăsat de Adela Popescu pe Instagram, care s-a ocupat să fie totul ca la carte în această zi specială.

La polul opus, Radu Vâlcan a mărturisit că nu vrea nimic în plus, semn că este fericit și împlinit alături de familia sa și de femeia care i-a dăruit trei băieți.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea s-a ocupat să fie o zi de neuitat pentru soțul său prin intermediul micii petreceri în familie având în vedere că este în izolare.

ADVERTISEMENT