Life

Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală și a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum

Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală și a renunțat la implanturile mamare. De ce a făcut această alegere. Cum arată acum vedeta.
14.02.2024 | 15:33
Adelina Pestritu a luat o decizie radicala si a renuntat la implanturile mamare Cum arata acum
Adelina Pestrițu, decizie radicală. A renunțat la implanturile mamare. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Vedeta a dezvăluit care a fost motivul acestei decizii radicale. Cum arată acum creatoarea de conținut?

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. De ce a luat această decizie radicală

Creatoarea de conținut se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu a suferit mai multe intervenții estetice, printre care și implanturi mamare.

ADVERTISEMENT

De curând, însă, vedeta a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. După ce a împlinit vârsta de 37 de ani, vedeta a decis să renunțe la implanturile mamare, pe care le-a avut timp de opt ani.

Adelina Pestrițu le-a dat vestea urmăritorilor de pe rețelele sociale și a dezvăluit motivul care a împins-o să facă această schimbare. Decizia a fost luată după ce vedeta s-a consultat cu medicii o vreme. Aceasta s-a dovedit, în final, a fi cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita creatoare de conținut se confrunta cu dureri de spate, deoarece implanturile aveau dimensiuni nepotrivite, astfel că și-a dorit să rezolve această problemă.

“Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice.

ADVERTISEMENT

Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital”, a povestit Adelina Pestrițu pe Instagram.

Adelina Pestrițu fără implanturi
Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce o așteaptă pe Adelina Pestrițu

După această intervenție, Adelina Pestrițu are de traversat o perioadă destul de dificilă. Peste câteva luni, medicul vedetei va decide dacă mai este necesar să facă și altceva.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a ținut să-și facă povestea publică pentru ca alte persoane să nu se grăbească cu anumite decizii, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate.

“Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare.

Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă vă trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul vă decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași, a mai spus ea.

Cei mai mulți internauți au felicitat-o pe vedetă pentru această decizie. Inclusiv alte persoane publice i-au comentat Adelinei Pestrițu la postare. “Felicitări din toată inima, o alegere foaaaarte bună”, a scris Irisha.

ADVERTISEMENT