Life

După doar patru ani de căsnicie cu Virgil, Adelina Pestrițu a luat o decizie neașteptată: ”Gata în curând”

La 4 ani de la nunta cu Virgil, Adelina Pestrițu a făcut un anunț surprinzător. Ce a mărturisit fosta prezentatoare de la Kanal D.
24.07.2023 | 14:15
Dupa doar patru ani de casnicie cu Virgil Adelina Pestritu a luat o decizie neasteptata Gata in curand
La 4 ani de la nunta cu Virgil, Adelina Pestrițu a făcut un anunț surprinzător. Ce a mărturisit fosta prezentatoare de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După doar patru ani de căsnicie cu Virgil, Adelina Pestrițu a luat o decizie neașteptată. Frumoasa brunetă le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să nu se lase bătuți când vine vorba de planuri și ambiție.

La 4 ani de la nunta cu Virgil, Adelina Pestrițu a făcut un anunț surprinzător. Ce a mărturisit fosta prezentatoare de la Kanal D

La 4 ani de la nunta cu Virgil, Adelina Pestrițu a făcut un anunț surprinzător legat de un aspect foarte important. Fosta prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că a semnat actele pentru un apartament de lux.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Liviu Vârciu este proprietara unei case superbe, dar iată că a investit în altă locuință care, cel mai probabil, va fi închiriată după ce va fi gata. Vedeta se ocupă de aproape de stadiul lucrărilor. A făcut acest pas ca banii pe care-i câștigă să aibă aceeași valoare și în viitor.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând.

ADVERTISEMENT

Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment și care în viitor n-ar fi însemnat nimic. Viața nu este doar despre distracții, ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță și încredere.

Îmi place să cred că nu muncesc doar să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, îndemn pentru tinerii din ziua de azi

Adelina Pestrițu și-a dorit ca prin postarea din social media să vină cu un îndemn pentru tinerii din ziua de azi. Influencerița dorește să le oferă încredere celor care au vise, subliniind că acestea se vor îndeplini mai devreme sau mai târziu.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Kanal D este de părere că limitele sunt doar în mintea noastră și trebuie să le depășim. Vedeta le-a transmis celor care o urmăresc multă bucurie, dar mai ales dragoste.

ADVERTISEMENT

„Nu vă lăsați bătuți, indiferent de obstacolele pe care le veți întâlni în drumul vostru în viață. Aveți grijă de voi cei din prezent, dar și de voi cei din viitor!”, a încheiat Adelina Pestrițu mesajul din online, unde apare cu o baschetă albastră, pe șantier.

ADVERTISEMENT