Life

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre cea de a doua sarcină: ”Cu siguranță o să aflați”

Adelina Pestrițu își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Ea a vorbit despre acest subiect într-un interviu recent.
11.06.2023 | 17:41
Adelina Pestritu dezvaluiri despre cea de a doua sarcina Cu siguranta o sa aflati
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre cea de a doua sarcină. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. A renunțat la televiziune, însă este extrem de activă în mediul online. Totodată, ea este implicată în numeroase colaborări și are și diferite contract de imagine.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre viața de familie și cea profesională

Dincolo de joburile sale, dar și de activitatea din social media, Adelina Pestrițu a obținut și un rol într-un film. Aceasta joacă alături de Laura Cosoi și Adela Popescu în lungmetrajul Retreat în Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Se declara încântată de întreaga experiență și spune că este o provocarea pentru ea. Mai mult de atât, vedeta trebuie să se împartă între rolul de mamă, cel de soție, dar și cel de influenceriță și actriță acum.

Ce spune Adelina Pestrițu despre o nouă sarcină și despre relația cu fiica ei? Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, vedeta a fost extrem de deschisă. Fiica ei împlinește 5 ani în august, iar cele două au o relație deosebită.

ADVERTISEMENT

Zeni este extrem de cuminte, dar și de bună. De asemenea, cele două comunică foarte des, la telefon. Nu pot sta nici separate prea multă vreme, așa că Adelina Pestrițu are grijă cum își împarte timpul între carieră și familie. 

Ce spune vedeta despre o nouă sarcină și relația cu Zenni

“Zeni este un copil minunat, zi de zi ne întrebăm ce am făcut să merităm un copil atât de bun, de cuminte, de-abia aștept să ajung acasă. De pe oriunde aș fi vorbesc foarte des cu ea la telefon, de pe Facetime.

ADVERTISEMENT

Dacă o să mă vedeți în curând cu telefonul vorbind pe Facetime, sigur ea este. Și ea mă sună pe mine și eu o sun pe ea. Nu prea putem sta prea mult timp una fără cealaltă”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit ciao.ro.

Este însărcinată Adelina Pestrițu? Au tot apărut zvonuri în ultima perioadă legate de acest subiect. Vedeta spune însă că acestea sunt false. Dacă ar fi să devină mamă pentru a doua oară, aceasta nu ar ține vestea doar pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit sursei citate că o să anunțe oficial când se va întâmpla acest lucru. “Dacă voi vedeți aici burtă de femeie însărcinată, va rog să mă anunțați… Dacă zice cineva că aș fi însărcinată nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine, cu siguranță o să aflați…”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT