Life

Filmul românesc care vrea să rupă topurile. Adela Popescu, Florin Călinescu și Mihai Mărgineanu apar în el

Un nou film românesc își propune să cucerească publicul. Actori precum Adela Popescu, Florin Călinescu sau Mihai Mărgineanu vor juca în el.
11.05.2023 | 00:45
Filmul romanesc care vrea sa rupa topurile Adela Popescu Florin Calinescu si Mihai Margineanu apar in el
Când se va difuza filmul. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă peliculă românească se va difuza în cinematografe. În aceasta vor juca unii dintre cei mai renumiți și îndrăgiți actori, precum: Adela Popescu, Florin Călinescu, Mihai Mărgineanu, Laura Cosoi, Emilia Popescu, Radu Vâlcan sau Ada Condeescu.

Un nou film românesc la cinema. În el vor juca nume celebre

O comedie romantică românească va rula în sălile de cinema, iar regizorul, Petre Năstase, și-a propus să țină publicul neclintit din fața ecranului, prin secvențele care se vor filma la vară, iar actorii dau tot ce au mai bun ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Niculescu a contribuit la scenariul filmului, care va fi, de fapt, un lungmetraj, intitulat ”Retreat Vama Veche”. Nu degeaba apare numele ”Vama Veche” în denumire, căci în acest loc se vor desfășura o parte din întâmplări, pe lângă zonele ”hype” din București.

De asemenea, din ”Retreat Vama Veche” vor face parte și nume cunoscute din breasla influencerilor, ca Adelina Pestrițu, a artiștilor, ca Jorge și Emi Alupei sau cea a televiziunii, ca Răzvan Fodor sau Cosmina Păsărin. Florin Călinescu este considerat un ”guest star”.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în ”Retreat Vama Veche”

Despre ce este vorba în noua comedie românească? Toată acțiunea începe după ce Eva, de profesie psiholog specializat în terapia de cuplu, vrea să se căsătorească, iar înainte de nuntă, cele mai bune prietene îi pun la cale petrecerea burlăcițelor.

Evenimentul va avea loc la un retreat de tantra-yoga, din Vama Veche. Punctul culminat va fi acela în care se va afla că patronul locației este fostul partener al Evei, căsătorit și cu soția însărcinată acasă. Mai mult, adevărații specialiști în yoga vor fi înlocuiți cu un pescar, un bucătar și un dascăl.

ADVERTISEMENT

Motivul din care instructorii de yoga reali se vor înlocui va fi un cățel. Regizorul comediei a explicat ce l-a determinat să facă lungmetrajul. Totul are legătura cu diferența dintre realitate și rețelele de socializare. Filmările se vor transmite în cinematografe la începutul anului 2024.

”Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale.

ADVERTISEMENT

Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos și în online, dar și în realitate”, a transmis regizorul Petre Năstase.

ADVERTISEMENT