Life

Adelina Pestrițu i-a dat palpitații soțului. Bruneta și-a dat jos prosopul de la duș în fața camerei

04.03.2021 | 15:00
Adelina Pestritu ia dat palpitatii sotului Bruneta sia dat jos prosopul de la dus in fata camerei
Adelina Pestrițu este în continuare foarte activă în mediul online (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, având un public numeros și în mediul online. Motiv pentru care bruneta își ține adesea fanii la curent cu tot ceea ce face. În această zi de joi, însă, vedeta a surprins prin modul în care a decis să se afișeze la cameră.

Fosta prezentatoare TV reușește să le aducă tuturor un zâmbet pe buze, de câte ori are ocazia. Programul ei este adesea foarte încărcat, dar aceasta nu uită să se și distreze.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou astfel de exemplu a fost dat de către Adelina chiar în această dimineață, prin intermediul unui filmuleț postat pe Instagram.  Bruneta s-a afișat într-un prosop și a reușit să îi dea palpitații lui Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, momente incendiare pentru Virgil Șteblea. Ce s-a văzut după ce a aparut în prosop în fața camerei

Adelina Pestrițu are o prezență însemnată în mediul online, fiind una dintre cele mai populare vedete de la noi, în acest sens. A reușit să le facă tuturor ziua mai frumoasă printr-un filmuleț, în spirit de glumă, pe care l-a postat pe contul ei oficial de Instagram. Mai este cunoscut că femeia celebră și soțul său, afaceristul Virgil Șteblea, au o relație foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Cei doi, soț și soție, au avut un moment cât se poate de incredibil, în fața camerei de filmat. Pentru că și-a dorit să îl surprindă pe partenerul ei de viață, vedeta s-a prezentat mai întâi într-un prosop și părea proaspăt ieșită de la duș, având și machiajul, dar și coafura, realizate impecabil.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

La rândul său, soțul o aștepta pe Adelina Pestrițu să apară și își verifica telefonul. Însă, nu și-a putut ține privirea departe de aceasta, încă din prima secundă în care a observat-o pe aceasta că revine în dormitorul lor matrimonial. Totuși, bărbatul a reacționat pe măsură și când a văzut că aceasta se îndreaptă spre cameră tot mai mult, îmbrăcată doar în prosop.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nu a durat prea mult până când vedeta a și-a prins accesoriul de baie cu ambele mâini și a dorit să îl înlăture. Acela a fost momentul în care Virgil Șteblea a sărit, semn că dacă lucrurile s-ar fi “încins” prea tare, el a fost pregătit să intervină pentru a o acoperit la loc pe Adelina.

Adelina Pestrițu i-a dat palpitații soțului. Bruneta și-a dat jos prosopul de la duș în fața camerei
Adelina Pestrițu i-a oferit soțului ei momente de palpitații, în fața camerei (sursă foto: Instagram)

Adelina i-a dat mari emoții soțului său, dar la scurt timp bărbatul a înțeles că totul este o farsă. Asta deoarece vedeta avea o ținută completă sub respectivul prosop, formată din pantaloni scurți de jeans, dar și un top în nuanțe nude, ce îi punea în valoare bustul.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a realizat și un dans pe Instagram, atunci când s-a apropiat de cameră. Mulți au fost susprinși de curajul de care aceasta a dat dovadă, când a pus în practică o astfel de scenă. Adelina și Virgil Șteblea s-au căsătorit în luna iulie din 2019 și au împreună o fetiță de care se preocupă îndeaproape.

ADVERTISEMENT