Life

Adelina Pestrițu, oferte nenumărate pentru a reveni cu o emisiune la TV. Ce răspuns a dat bruneta

06.11.2020 | 20:47
Adelina Pestritu oferte nenumarate pentru a reveni cu o emisiune la TV  Ce raspuns a dat bruneta
Adelina Pestrițu, oferte nenumărate pentru a reveni cu o emisiune la TV. Ce răspuns a dat bruneta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a renunțat la televiziune în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica activității în online, recent mărturisind că a primit o grămadă de oferte. Vedeta a declarat care ar fi condițiile pentru care ar veni pe sticlă după o pauză de aproape 5 ani.

Frumoasa brunetă și-ar dori un job care să-i aducă satisfacții din toate punctele de vedere, nu doar în privința banilor. Soția afaceristului Virgil Steblea a declarat că ar reveni în televiziune, însă în același timp vrea să se ocupe în continuare de business-ul personal.

ADVERTISEMENT

Vedeta visează la o emisiune pozitivă unde să nu fie constrânsă de un program, precizând că ofertele primite în ultima perioadă nu s-au sincronizat cu ceea ce avea în plan. Adelina Pestrițu își dorește un proiect care să nu o distragă de la munca prestată în prezent.

Adelina Pestrițu, despre revenirea în televiziune. Ce oferte a primit și ce a răspuns

„Mi-e dor de televiziune și m-aș întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aș alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacții la fel de mari ca munca în online.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, așa cum o fac zilnic în business- ul meu și să știu că sunt implicată într-un proiect care are o etichetă pozitivă.

De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp și mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a prezentatorului Liviu Vârciu a fost o prezență constantă pe micile ecrane, fiind timp de 6 ani vedeta postului Kanal D. La începutul anului 2006 bruneta a simțit nevoia unei schimbări și a spus pas carierei în televiziune.

În momentul de față vedeta se concentrează pe afacerile pe care le desfășoară, are un magazin online de haine și este extrem de mulțumită. Adelina Pestrițu nu duce lipsă de bani, postările de pe rețelele de socializare aducându-i venituri generoase.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă se axează pe viața de familie. Recent s-a mutat în casă nouă și este mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă pentru a doua oară, mai ales că micuța Zeny își dorește să aibă o surioară sau un frățior.

ADVERTISEMENT