Life

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, însărcinată pentru prima oară? Postarea lui Jador i-a pus pe gânduri pe internauți

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, mamă pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze.
25.04.2024 | 12:09
Oana Ciocan de la Survivor All Stars insarcinata pentru prima oara Postarea lui Jador ia pus pe ganduri pe internauti
Oana Ciocan de la Survivor All Stars, mamă pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, însărcinată pentru prima oară? Postarea lui Jador i-a pus pe gânduri pe mulți internauți. Cântărețul de muzică de petrecere este în culmea fericirii de când iubește din nou.

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, mamă pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, mamă pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze și să lase numeroase comentarii pe social media, legat de o filmare distribuită de artist.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul interpret a postat mai multe videoclipuri din vacanța în care se află cu iubita sa, în Dubai. La unul dintre acestea a lăsat niște emoticoane neașteptate, unul dintre ele fiind un bebeluș. Celelalte două sunt mirele și mireasa.

Internauții nu au pierdut din vedere aceste amănunte și imediat au tras concluzia că fosta concurentă de la Pro TV este însărcinată. Tânăra nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului și nici nu s-a afișat cu burtică de gravidă.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de jumătate de an, însă au planuri mari de viitor. Au vorbit de mai multe ori despre nuntă și nu este exclus să devină părinți. Cel mai probabil anunțul a fost făcut indirect de cântăreț.

„Sarcină ușoară”, „A meritat așteptarea, Jador ți-a dat Dumnezeu o fată pe sufletul tău”, „Ai grijă de ea acum ca ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe” sau „Adică în sfârșit o să ai și tu copil?”, sunt câteva dintre mesajele de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan, în culmea fericirii

„Mulțumim Doamne pentru tot”, a scris Jador pe pagina de Instagram, în timp ce pe TikTok a dezvăluit mai multe amănunte. Vedeta s-a pus în genunchi în fața partenerei de viață pentru a o cere în căsătorie.

„Prima și ultima dată. Oare să lansez această melodie jadorași”, și-a întrebat artistul fanii de pe rețelele de socializare. În felul acesta iubitul Oanei Ciocan a dat de înțeles că este vorba de o nouă piesă.

ADVERTISEMENT

„Pentru o perioadă ne-am mutat în Dubai”, a mai spus artistul pe social media, unde cel mai probabil are proiecte și nu este exclus să filmeze un videoclip pentru ultima sa melodie. Fanii se așteaptă să apară și iubita sa în clip.

ADVERTISEMENT