Life

A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Povestea unei tinere a revoltat internetul

O tânără a mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Povestea ei a generat mari controverse.
25.04.2024 | 12:36
A mers la spital pentru un diagnostic corect dar ce ia spus medicul a socato Povestea unei tinere a revoltat internetul
A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Pădurariu este tânăra în vârstă de 20 de ani care a mers la spital pentru un diagnostic corect. Ce i-a spus medicul însă a lăsat-o fără cuvinte și a dat startul unei povești cu adevărat revoltătoare.

A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o

Bianca Padurariu, în vârstă de 20 de ani, se confrunta cu o serie de simptome neplăcute. Iar lucrurile au început să fie din ce în ce mai complicate în luna septembrie 2021. Acela a fost momentul în care e decis să meargă la medicul de familie.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut niște analize a aflat că suferea o infecție a tractului urinar. A urmat apoi administrarea unui tratament cu antibiotice. Chiar și așa, problemele tinerei nu s-au rezolvat deloc.

Ea a revenit la medic pentru un al doilea tratament, însă nici de această dată situația nu s-a redresat. Următorii doi anu au fost un adevărat calvar pentru Bianca, care se confrunta cu dureri, dar și cu o stare de disconfort.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu mai suporta, aceasta a decis să meargă la spital pentru un diagnostic corect și pentru un tratament care să dea într-adevăr rezultate. Tânăra a decis să plătească 700 de lire sterline pentru o consultație la un medic privat.

Iar testele nu au arătat prea bine. “A găsit, de asemenea, niveluri ridicate de proteine în rinichi și mi-a spus că ar trebui să merg imediat la medic”, a declarat Bianca, care lucrează ca bonă, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

La finele anului trecut, tânăra a ajuns și la un urolog din Londra. Surprinzător însă, specialistul nu i-a dat niciun tratament ci doar i-a recomandat să consume suc de afine și multă apă.

Ce ”tratament” i-a recomandat medicul tinerei

„Medicul mi-a spus doar să beau mult suc de afine și apă. Așa că am făcut asta, dar nu s-a îmbunătățit deloc”, a mai dezvăluit aceasta. Revenind la control, tânăra i-a spus medicului că nu se simte deloc bine.

ADVERTISEMENT

Surpriza a venit în momentul în care medicul i-a dat un sfat cu adevărat revoltător tinerei. Deși aceasta a mers la spital pentru un diagnostic corect, specialistul i-a recomandat să caute pe Google răspunsuri.

„Am întrebat dacă putem face mai multe teste, dar ea a spus că nu prea pot face asta. Mi-a spus că ei sunt aici pentru a-mi oferi un plan pe care să-l pot urma, iar dacă nu vrei, bine, e problema ta. (…) Părea foarte deranjată că am continuat să pun întrebări.

Apoi a spus: “Oh, ai auzit de chestia asta numită Google?”. I-am spus: “Bineînțeles că am auzit de Google”, iar ea a spus: “Atunci poți găsi răspunsurile acolo””, a mai povestit tânăra.

După toate cele întâmplate, Bianca a depus o plângere oficială la Serviciul de consiliere și legătură cu pacienții. Aceasta a rămas dezamăgită de faptul că a plătit și a mers la spital pentru a fi consultată de un profesionist, dar a fost trimisă să caute răspunsuri pe Google.

ADVERTISEMENT