Life

A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Povestea unei tinere a revoltat internetul

O tânără a mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Povestea ei a generat mari controverse.
25.04.2024 | 12:36
A mers la spital pentru un diagnostic corect dar ce ia spus medicul a socato Povestea unei tinere a revoltat internetul
A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Pădurariu este tânăra în vârstă de 20 de ani care a mers la spital pentru un diagnostic corect. Ce i-a spus medicul însă a lăsat-o fără cuvinte și a dat startul unei povești cu adevărat revoltătoare.

A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a șocat-o

Bianca Padurariu, în vârstă de 20 de ani, se confrunta cu o serie de simptome neplăcute. Iar lucrurile au început să fie din ce în ce mai complicate în luna septembrie 2021. Acela a fost momentul în care e decis să meargă la medicul de familie.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut niște analize a aflat că suferea o infecție a tractului urinar. A urmat apoi administrarea unui tratament cu antibiotice. Chiar și așa, problemele tinerei nu s-au rezolvat deloc.

Ea a revenit la medic pentru un al doilea tratament, însă nici de această dată situația nu s-a redresat. Următorii doi anu au fost un adevărat calvar pentru Bianca, care se confrunta cu dureri, dar și cu o stare de disconfort.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu mai suporta, aceasta a decis să meargă la spital pentru un diagnostic corect și pentru un tratament care să dea într-adevăr rezultate. Tânăra a decis să plătească 700 de lire sterline pentru o consultație la un medic privat.

Iar testele nu au arătat prea bine. “A găsit, de asemenea, niveluri ridicate de proteine în rinichi și mi-a spus că ar trebui să merg imediat la medic”, a declarat Bianca, care lucrează ca bonă, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

La finele anului trecut, tânăra a ajuns și la un urolog din Londra. Surprinzător însă, specialistul nu i-a dat niciun tratament ci doar i-a recomandat să consume suc de afine și multă apă.

Ce ”tratament” i-a recomandat medicul tinerei

„Medicul mi-a spus doar să beau mult suc de afine și apă. Așa că am făcut asta, dar nu s-a îmbunătățit deloc”, a mai dezvăluit aceasta. Revenind la control, tânăra i-a spus medicului că nu se simte deloc bine.

ADVERTISEMENT

Surpriza a venit în momentul în care medicul i-a dat un sfat cu adevărat revoltător tinerei. Deși aceasta a mers la spital pentru un diagnostic corect, specialistul i-a recomandat să caute pe Google răspunsuri.

„Am întrebat dacă putem face mai multe teste, dar ea a spus că nu prea pot face asta. Mi-a spus că ei sunt aici pentru a-mi oferi un plan pe care să-l pot urma, iar dacă nu vrei, bine, e problema ta. (…) Părea foarte deranjată că am continuat să pun întrebări.

Apoi a spus: “Oh, ai auzit de chestia asta numită Google?”. I-am spus: “Bineînțeles că am auzit de Google”, iar ea a spus: “Atunci poți găsi răspunsurile acolo””, a mai povestit tânăra.

După toate cele întâmplate, Bianca a depus o plângere oficială la Serviciul de consiliere și legătură cu pacienții. Aceasta a rămas dezamăgită de faptul că a plătit și a mers la spital pentru a fi consultată de un profesionist, dar a fost trimisă să caute răspunsuri pe Google.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Ilie Năstase, pe covorul roșu la Cannes. Între aplauze la scenă deschisă și...
Ilie Năstase, pe covorul roșu la Cannes. Între aplauze la scenă deschisă și „caracter de porc”
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase:...
Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase: Românul ăsta mare şi prost
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
VLADIMIR PUTIN, anunț PRIVIND RĂZBOIUL! RUSIA a DECIS
VLADIMIR PUTIN, anunț PRIVIND RĂZBOIUL! RUSIA a DECIS
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Schimbări mari pentru WhatsApp. Totul va fi de nerecunoscut
Schimbări mari pentru WhatsApp. Totul va fi de nerecunoscut
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă