Life

Adelina Pestrițu vrea să scape de rochia în care s-a măritat. Motivul pentru care a recurs la asta

24.11.2020 | 18:34
Adelina Pestritu vrea sa scape de rochia in care sa maritat Motivul pentru care a recurs la asta
Adelina Pestrițu, în rochie de mireasă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu s-a gândit să renunțe la rochia ei de mireasă, creația vestimentară pe care a purtat-o în ziua când a spus „Da” în fața soțului ei, Virgil Steblea, iar motivul este unul de-a dreptul emoționant. Influencerița face asta în scop caritabil.

Licitația se va încheia vineri, 27 noiembrie, iar banii care vor fi strânși vor fi destinați în scop umanitar, potrivit declarațiilor făcute de Adelina pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prețul de la care a pornit vânzarea este de 500 de lei, iar în primele ore după ce a scos rochia la licitație s-au strâns deja peste 10.000 de lei. Oamenii pot plusa în continuare până vineri la ora 22:00. Creația poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38 și 40, deci este una accesibilă pentru mai multe tipuri de siluete.

Adelina Pestrițu dă banii de pe rochie unui spital

Banii vor fi donați Secției de Pediatrie a spitalului orașului unde s-a născut fosta iubită a lui Liviu Vârciu, mai exact Câmpulung Muscel, județul Argeș.

ADVERTISEMENT

„Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă.

adelina pestrițu
Așa arată rochia de mireasă pe care Adelina Pestrițu o vinde în scop nobil. Foto: Instagram

Prețul cu care a cumpărat rochia a fost de 8.800 de euro

Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare.

ADVERTISEMENT

Preţul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă”, este mesajul Adelinei Pestrițu.

Vedeta este foarte emoționată că poate face această bună și cu siguranță suma finală a rochiei va fi una destul de mare, având în vedere scopul pentru care bruneta a organizat această licitație ieșită din comun pe meleagurile mioritice mondene.

ADVERTISEMENT