Life

Ce a făcut Adelina cu premiul de la Puterea Dragostei. A decis să investească în propria persoană

După ce concursul Puterea Dragostei s-a încheiat, iar ea și iubitul ei au câștigat, fiecare, câte 10.000 de euro, Adelina a apelat la medicul estetician.
27.02.2022 | 11:39
Ce a facut Adelina cu premiul de la Puterea Dragostei A decis sa investeasca in propria persoana
Adelina a câștigat sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei. Foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Adelina și Radu au fost desemnați câștigătorii sezonului patru al emisiunii Puterea Dragostei, difuzată pe Kanal D, și au primit câte un cec în valoare de 10.000 de euro.

Se pare că Adelina a intrat în posesia premiului și a început deja să folosească banii. Tânăra a hotărât să investească în aspectul fizic și a apelat la medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Ce schimbare și-a făcut Adelina după ce a câștigat marele premiu

Conform Wowbiz.ro, după ce a câștigat marele premiu al show-ului Puterea Dragostei, Adelina a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și mări buzele.

Schimbarea este una vizibilă, iar fanii tinerei au observat imediat. Adelina s-a alăturat unui live susținut pe platforma Tik Tok de Bianca Comănici, și ea fostă concurentă a emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Adelina și Radu sunt de nedespărțit de când s-au întors din Turcia

După luni bune petrecute în casa Puterea Dragostei, show a cărui acțiune se desfășoară pe teritoriul Turciei, Adelina și Radu au reușit să devină cuplul câștigător.

Chiar dacă mulți nu au crezut în dragostea lor și i-au acuzat că joacă teatru, cei doi concurenți au luptat până în ultima clipă pentru a demonstra că sentimentele lor sunt cât se poate de sincere.

ADVERTISEMENT

Nu erau siguri dacă vor câștiga marele premiu, dar Adelina a declarat că a simțit ceva diferit în seara Marei Finale. În plus, era convinsă că Radu este băiatul potrivit pentru ea.

“Am avut foarte mari emoții, încât nici nu mai puteam să vorbesc. Am fost foarte fericită și în sinea mea am simțit că o să se întâmple așa și că o să fim amândoi câștigători. 

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că mi-a fost ușor, doar că știam că el e cu totul altă persoană și nici eu nu înțelegeam de ce se comportă așa de multe ori.

Dacă se întâmpla ceva, punea imediat la suflet și chiar dacă unii concurenți făceau fix să îl enerveze, el le dădea fix de voiau.”, a spus Adelina Cocioabă, pentru sursa citată anterior.

Încă de când au revenit în țară, Radu și Adelina și-au petrecut împreună fiecare zi și au planuri mari în ceea ce privește viitorul lor.

“De când am ieșit din competiție, am stat împreună mereu, până astăzi și o să stăm în continuare.”, a adăugat fosta concurentă Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT