Life

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei a ieșit abia acum la iveală

30.12.2020 | 13:58
Adevaratul motiv al despartirii dintre Oana Roman si Marius Elisei a iesit abia acum la iveala
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, iar motivele care au dus la ruptură nu au fost cunoscute… până azi. 

Vedeta a făcut anunțul cu lacrimi în ochi cu câteva zile înainte de sărbători și a spus că partenerul ei i-a luat și afacerea. Inițial, toată lumea a crezut că distanțarea dintre cei doi s-a produs de la neînțelegerile legate de magazinul de haine pe care l-au păstorit împreună, însă adevăratul motiv al despărțirii nu este ăsta.

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat cu multe cupluri în pandemie, se pare că Marius și Oana și-au dat seama că nu se potrivesc deloc, că nu mai există pasiunea de la începutul relației, iar această perioadă a fost una bună pentru ca amândoi să își dea seama că merită ceva mai bun de la viață.

Oana Roman a dezvăluit de ce s-a despărțit, de fapt, de Marius Elisei

Oana a spus că nu a mai existat nicio apropiere între ei de ceva timp, iar asta a dus încet și sigur la despărțirea drumurilor.

ADVERTISEMENT

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”, a scris Oana Roman pe Instagram clarificând mai bine ca niciodată ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Cei doi au o fetiță împreună

Cei doi nu se află la prima despărțire, însă aceasta pare să fie una definitivă. Ba mai mult, au existat zvonuri la un moment dat că Marius ar fi înșelat-o pe Oana în repetate rânduri, iar fosta prezentatoare de televiziune nu a putut accepta asta, plus că el a devenit din ce în ce mai irascibil și greu de abordat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Cei doi comunică acum strictul necesar și au ajuns la un acord în ceea ce o privește pe Izabela. Cu siguranță vor mai exista reuniuni de familie, căci micuța are nevoie și de mamă, dar și de tată, însă despre iubire nu se mai pune problema în acest cuplu.