Life

Adevăratul motiv pentru care Vulpița și Viorel nu sunt internați în spital. Zilele de coșmar prin care au trecut cei doi

29.07.2020 | 10:32
Adevaratul motiv pentru care Vulpita si Viorel nu sunt internati in spital Zilele de cosmar prin care au trecut cei doi
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel nu sunt internați în spital, chiar dacă au fost confirmați cu noul coronavirus, iar Veronica a avut chiar și simptome în primele zile ale infectării, după întoarcerea în București de la Blăgești.

Vulpița și Viorel nu au avut locuri în spitale

Mulți s-au întrebat de ce vedetele de la Acces direct sunt foarte activi pe rețelele de socializare, căci din imaginile pe care le postează Veronica se poate vedea clar că nu se află în niciun spital.

ADVERTISEMENT

Cei de la wowbiz.ro scriu că adevăratul motiv pentru care soții Stegaru nu se află la spital, cum ar fi normal, nu este cel pe care l-au crezut mulți, și anume că totul este o regie a Antenei 1.

Weekend-ul trecut, cei doi soți au fost purtați pe la mai multe spitale din Capitală însă, așa cum știa toată lumea din presă, nu mai erau locuri disponibile pentru cei infectați cu coronavirus, așa că au fost trimiși acasă de doctori cu condiția să fie monitorizați permanent.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru sunt în București

Cei doi au ajuns sâmbătă seara (pe 25 iulie) la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde li s-a luat tensiunea și tempeatura amândurora. Întrucât starea lor nu era gravă, dar mai ales pentru că nu mai erau paturi disponibile, au fost trimiși acasă.

Medicii le-ar fi recomandat să plece la alt spital, așa că soții Stegaru ar fi ajuns duminică dimineața la Victor Babeș unde răspunsul a fost identic: nu sunt locuri disponibile.

ADVERTISEMENT

Deși ar fi trebuit să stea în locuința lor din București, cea pe care au închiriat-o, fanii au observat un detaliu straniu pe contul de Instagram al Vulpiței.

Veronica Stegaru postează imagini  din Dâmbovicioara, județul Argeș, ceea ce i-a inflamat din nou pe internauți.

ADVERTISEMENT

Ei bine, lucrurile sunt mai simple de atât. Vulpița pune poze mai vechi (după cum a scris chiar ea la una dintre postări), așa că oamenii care se revoltă de dimineață până seara ar trebui să se liniștească.

Soții Stegaru nu se află în Dâmbovicioara, ci în București, iar locațiile de la diferite poze pot fi setate de orice utilizator, Veronica nefăcând altceva decât să le arate fanilor unde au fost făcute pozele, nu unde se află ea acum.

 

ADVERTISEMENT