Life

Adevărul despre averea lui Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Cum a făcut bani miliardarul

Adevărul despre averea miliardarului Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Cum a făcut bani bărbatul care a pus stăpânire pe inima celebrei cântărețe.
10.07.2022 | 11:13
Adevarul despre averea lui Horatiu Nicolau iubitul Lidiei Buble Cum a facut bani miliardarul
Lidia Bible și iubitul ei, Horațiu Nicolau. Sursa foto. cancan.ro
ADVERTISEMENT

Lidia Bible s-a iubit în trecut cu matinalul Antenei 1, Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de soție. Acum, artista trăiește o nouă povestea de dragoste cu un om de afaceri cunoscut, Horațiu Nicolau. Deși s-au scris o mulțime de lucruri, mulți vor să știe adevărul despre averea lui Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Cum a făcut bani miliardarul!

Adevărul despre averea lui Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Cum a făcut bani miliardarul

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, care a povestestit ce greu i-a fost când s-a mutat în București, se iubește un un alt bărbat, mult mai mare decât aceasta. Iată că, după ce au apărut o mulțime de zvonuri legate de relația cântăreței cu miliardarul Horațiu Nicolau, care se apropie de 60 de ani, Lidia Buble nu a confirmat, dar nici nu a infirmat absolut nimic legat de acest subiect.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea sunt mulți cei care vor să știe cine este bărbatul care  a cucerit-o pe fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion de la Antena 1.

Nu mai este un secret faptul că Lidia Buble este suspectată că are o relație cu Horațiu Nicolau, un bărbat mai mare decât artista. Pe Lidia nu pare să o deranjeze acest lucru.

ADVERTISEMENT

Însă, ceea ce este mai important pentru ea, este faptul că se simte iubită și apreciată, deși nu a spus clar niciodată numele iubitului. Acesta are o avere impresionantă și face bani dintr-o aplicație care îi ajută pe șoferi.

Cine este miliardarul Horațiu Nicolau

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut parte de momente frumoase petrecute alături de un actor din Cuba, pe name Harlys Beccera. Dar lucrurile nu au mers între ei, așa cum și-a dorit cântăreața.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta s-a orientat către un partener mai mare decât ea, cu aproape 30 de ani. Afaceristul Horațiu Nicolau, este o persoană influentă pe plaiul mioritic, dar care a tot evitat aparițiile din lumina reflectoarelor.

Omul de afaceri a avut parte de un divorț în trecut, dar nu înainte de a fi nașul de cununie al Valentinei Pelinel și al lui Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT

Ce avere deține miliardarul

Numele lui Horațiu Nicolau a ajuns în central atenției atunci când director general fiind, a luat decizia de a vinde postul de televiziune Telesport, trustului Realitatea. Miliardarul Horațiu Nicolau are și o fiică, pe care o răsfață atunci când are ocazia.

În prezent, partenerul Lidiei Buble deține o aplicație numită Twelp,  special făcută pentru a-i ajuta pe șoferi să depisteze anumite probleme ale automobilului pe care îl conduc. Mai mult, omul de afaceri are un apartament mare în Monte Carlo și o locuință în cartierul Caelia, din Mamaia.

ADVERTISEMENT
Tags: