Life

Ce lucru rușinos a făcut Lidia Buble când a ajuns pentru prima oară în București: „Nu mai aveam bani nici de metrou”

Lidia Buble a îndurat sărăcia prin Capitală înainte ca numele ei să fie cunoscut de o țară întreagă. Vedeta a mărturisit că a făcut lucruri rușinoase atunci când nu mai avea niciun leu.
09.07.2022 | 18:25
Ce lucru rusinos a facut Lidia Buble cand a ajuns pentru prima oara in Bucuresti Nu mai aveam bani nici de metrou
Lidia Buble, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a făcut, de curând, o serie de dezvăluiri despre cum a ajuns la București și cât de greu i-a fost să se lanseze în industria muzicală.

Lidia Buble a fost nevoită să fure din magazine când nu mai avea bani

Cântăreața a avut de îndurat foamea și, spune ea, au fost zile când nu avea nici bani de metrou sau autobuz. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, fosta iubită a lui Răzvan Simion a zis că la vremea respectivă nu i se părea rușinos să fure biscuiți din magazine, pentru că era ultimul lucru pe care putea să îl facă pentru a mai păcăli foamea.

ADVERTISEMENT

Artista spune că perioadele în care stătea prost la capitolul financiar au fost destul de îndelungate, de ordinul lunilor. Evident, acum situația este mult mai favorabilă pentru ea, căci muzica i-a adus suficiente resurse financiare încât să nu mai fie nevoită să consume alimentele prin supermarketuri.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare. Mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu l-am privit ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

ADVERTISEMENT

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuit de foame. Aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a mărturisit Lidia Buble pe Youtube.

„Tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică de Dumnezeu”

În cea mai nouă apariție a sa, Lidia a vorbit și despre cum ar trebui să arate iubitul ei ideal. Cântăreața a dat câteva elemente pe care ar trebui să le întrunească omul care vrea să o cucerească definitiv.

ADVERTISEMENT

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu. Un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun.

Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a explicat Buble.

ADVERTISEMENT