Life

Adevărul despre băiatul de 19 ani de pe submarinul Titan. Cum a ajuns, de fapt, să meargă în călătoria care l-a ucis

S-a aflat adevărul despre băiatul de 19 ani de pe submarinul Titan. Cum a ajuns acesta să meargă în această călătorie cu final tragic?
23.06.2023 | 10:23
Adevarul despre baiatul de 19 ani de pe submarinul Titan Cum a ajuns de fapt sa mearga in calatoria care la ucis
Adevărul despre băiatul de 19 ani de pe submarinul Titan. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Detalii neașteptate despre băiatul de 19 ani de pe submarinul Titan ies la suprafață. Cum a ajuns acesta să meargă în călătoria care avea să aibă un final tragic? Se pare că tânărul nici măcar nu și-a dorit să fie acolo.

Adevărul despre băiatul de 19 ani de pe submarinul Titan

O tragedie fără margini a șocat întreg globul. Submarinul Titan care se îndrepta spre Titanic a dus la moartea a cinci persoane. Printre acestea s-au numărat și Shahzada Dawood, alături de băiatul său de 19 ani, Suleman.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns băiatul de 19 ani pe submarinul Titan și ce căuta acolo cu tatăl său? Mătușa acestuia și totodată sora miliardarului a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul dureroase. Se pare că Suleman nu își dorea deloc să meargă pe submarin.

Mai mult de atât, băiatul de 19 ani ar fi fost ”îngrozit” de această călătorie. Miliardarul a institut însă de ”Ziua Tatălui”, astfel că fiul său a decis într-un final să îi facă pe plac și să accepte invitația.

ADVERTISEMENT

Shahzada Dawood ar fi fost pasionat de epava Titanicului. Acesta și-a dorit enorm călătoria, iar faptul că urma să o facă cu fiul său era și mai interesant. Nimeni nu avea însă să prevestească un asemenea final tragic.

”Nu era prea enuziasmat, dar s-a simțit obligat să-i facă pe plac tatălui său, care era foarte pasionat de epava Titanicului din 1912”, a dezvăluit, Azmeh Dawood, mătușa băiatului și sora miliardarului pakistanez, pentru NBC News.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că băiatul de 19 ani era student la o universitate britanică. El și tatăl său au fost două dintre cele cinci victime care au murit în urma ”imploziei” submarinului Titan.

Cinci persoane și-au pierdut viața în urma tragediei

Miliardarul adunase o avere generoasă. Era printre cei mai bogați oameni din Pakistan și locuia cu familia în Anglia. Și nu sunt singurii miliardari care aveau să își piardă viața într-o călătorie pe care o considerau de vis.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, CEO-ul OceanGate, Stockton Rush, veteranul marinei franceze Paul-Henri Nargeolet și miliardarul britanic Hamish Harding, a murit și ei. Primele îngrijorări au apărut duminică, atunci când submarinul Titan a fost dat dispărut.

Atunci s-a pierdut contactul, iar autoritățile s-au mobilizat pentru a-l căuta. Între timp, experții avertizau că exista posibilitatea ca submarinul să fi făcut implozie. La momentul actual, numeroase rămășițe sunt descoperite, iar altele sunt căutate în continuare. 

ADVERTISEMENT