Life

Adevărul despre momentul în care Pepe face mișto de Jador. Manelistul a pus mâna pe telefon și a reacționat

17.03.2021 | 14:45
Adevarul despre momentul in care Pepe face misto de Jador Manelistul a pus mana pe telefon si a reactionat
Pepe a lămurit incidentul cu Jador. Sursă foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Pepe a fost invitat într-un podcast pe Youtube – LIVE cu Alex Mocanu, acolo unde a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în emisiunea lui Selly, între el și Jador. O neînțelegere apărută la acel moment i-a făcut pe mulți fani să creadă că Pepe l-a luat pur și simplu la mișto pe Jador.

În acea emisiune, Jador a venit cu negativ, ca să cânte live, în platou. Pepe, având mai multă experiență în televiziune, știa că este mai bine să cânți cu pozitiv. Vorbele lui s-au adeverit, pentru că momentul artistic al lui Jador a eșuat.

ADVERTISEMENT

Nefiind un loc pregătit pentru un LIVE, fără aparatura necesară, sunetul s-a auzit prost. La un moment dat, Pepe a fost înregistrat în timp ce îi spunea lui Jador să își aducă CD-ul data viitoare, dar replica lui a fost interpretată greșit de către fani.

Pepe a lămurit situația cu Jador, după emisiunea lui Selly

Fanii l-au pus la zid atunci pe Pepe, crezând că vorbele lui erau menite să îl ia peste picior pe colegul lui de breaslă. Acum, în acest podcast, cântărețul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în emisiunea prezentată de vloggerul Selly.

ADVERTISEMENT

“Noi eram acolo într-o pauză de filmare, de fapt, eram înainte de filmări. Selly l-a întrebat pe Jador: ‘Cânți pe negativ? Cânți live?’ Și el a zis da. Eu adusesem pozitiv, că e televiziune, logic. A dat un CD, cu negativ, să facă o probă de sunet. Când a început să sune cumva, de la vreo 30 de metri unde era boxa, decalat total, el săracul…

Încerca să cânte, dar se auzea foarte prost în sala aia. Atunci i-am zis eu: pune CD-ul! Cu alte cuvinte, te iei după Selly, că tu te faci de râs. Pune CD-ul, că e televiziune, n-ai monitorizare, nu ai monitoare de control, n-ai nimic. Filma Codin (n.r. Maticiuc) și m-a prins când ziceam eu, dar eu ziceam prietenește.

ADVERTISEMENT

Cântă băiatul, dar chiar nu se auzea bine, drept dovadă că în înregistrarea respectivă a folosit pozitiv, a ascultat ce i-am zis. Așa s-a înțeles, din context părea că eu râdeam de el. Doamne ferește! M-a sunat după aia, a zis: ‘lasă, bă, că eu știu adevărul'”, a povestit Pepe.

 Cei doi artiști au dat lovitura împreună, pe Youtube

Au colaborat și au lansat melodia Lolita, care a atras imediat mii de oameni. Puțină lume știe că cel care scrie multe versuri pentru melodiile lui Jador este chiar tatăl lui Pepe, Ion Pascu. Fanii au adorat colaborarea celor doi cântăreți, drept dovadă că au fost foarte multe mesaje pozitive pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„I s-a îndeplinit visul lui Jador de a cânta cu Pepe”„Ce îmi place vibe-ul lui Pepe😍”„Hai cu focul ăla latino” sau „Jador îți stă mai bine pe latino decât pe manele”, sunt câteva dintre comentariile de pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT