Life

Adevărul despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei. Prezentatoarea a dat cărțile pe față: ”Este foarte grav”

Realitatea despre legătura Gabrielei Cristea cu figura paternă. Vedeta de la Antena Stars a lămurit acum întreaga situație.
02.09.2023 | 10:24
Adevarul despre relatia dintre Gabriela Cristea si tatal ei Prezentatoarea a dat cartile pe fata Este foarte grav
Realitatea despre legătura Gabrielei Cristea cu figura paternă. Vedeta de la Antena Stars a lămurit acum întreaga situație. Sursa foto: ego.ro / Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față. Soția lui Tavi Clonda consideră că este foarte grav ceea ce a făcut bărbatul, care nu și-a cunoscut cele două nepoate: Victoria și Iris.

Realitatea despre legătura Gabrielei Cristea cu figura paternă. Vedeta de la Antena Stars a lămurit acum întreaga situație

Gabriela Cristea a dezvăluit care este legătura reală pe care o are cu figura paternă, Eugen Cristea. Vedeta de la Antena Stars a lămurit acum întreaga situație, foarte multe persoane știind că nu a participat nici la înmormântarea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii nu mai vrea să privească în urma sa și consideră că acest capitol din viața ei este unul încheiat. Mai mult, bruneta și-a asemănat situația cu cea a actriței Meghan Markle.

Relația tensionată dintre vedetă și tatăl său nu este una nouă, ci datează încă de când s-a angajat prima dată în televiziune. La momentul respectiv familia sa considera că numai femeile ușoare fac această meserie.

ADVERTISEMENT

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta.

M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta.

ADVERTISEMENT

E foarte dureros!”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV. Prezentatoarea și figura paternă nu și-au mai vorbit de foarte multă vreme.

Gabriela Cristea, deranjată de declarațiile făcute de tatăl ei

Gabriela Cristea a declarat la un moment dat că este deranjată de declarațiile făcute de tatăl ei la diverse posturi de televiziune și publicații. Prezentatoarea de la Antena Stars este de părere că bărbatul nu conștientizează lucrurile grave pe care le face.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta a mai subliniat că nu a fost sunată nici de fratele său când a rămas însărcinată. Moderatoarea este împăcată cu ea, cu viața pe care o duce de când este căsătorită, dar și cu situația din familia sa.

Soția lui Tavi Clonda are tot ce-și poate dori și acesta este unul dintre motivele pentru care nu privește înapoi. Își dorește să trăiască cât mai mult și să le ofere fiicelor sale toate cele necesare. Gabriela Cristea este o familistă convinsă.

ADVERTISEMENT