Life

După patru ani de la căsătoria religioasă cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut anunțul: „Imagini fabuloase, special pentru voi”

Tavi Clonda a făcut un anunț surprinzător, la patru ani de când s-a căsătorit religios cu Gabriela Cristea. Imaginile pe care le-a făcut publice abia acum.
24.08.2023 | 18:19
Dupa patru ani de la casatoria religioasa cu Gabriela Cristea Tavi Clonda a facut anuntul Imagini fabuloase special pentru voi
Anunțul făcut de Tavi Clonda, la patru ani de la nunta cu Gabriela Cristea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc 4 ani de când s-au căsătorit religios, ocazie cu care au împărtășit câteva imagini nemaivăzute de la nunta lor. Cele două vedete se iubesc la fel de mult ca în prima zi și și-au făcut urări emoționante.

Tavi Clonda, mesaj emoționat în ziua în care el și Gabriela Cristea au aniversat patru ani de la nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au motive de bucurie, căci pe 24 august 2023 au aniversat patru ani de când și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Cei doi formează un cuplu trainic de mai mulți ani și împreună au două fetițe de care sunt mândri și a căror fericire o pun mereu pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Recent, și-au sărbătorit iubirea cu o vacanță romantică în Franța și și-au creat amintiri despre care să povestească cu drag la bătrânețe. Dar, așa cum fac și în viața de zi cu zi, s-au bucurat de momentul special împreună cu prietenii lor din mediul online.

Tavi Clonda i-a făcut soției lui o urare emoționantă și a împărtășit cu cei care îi îndrăgesc imagini de la cununia religioasă, pe care nu le-au mai făcut publice până acum. În clipul video este surprins momentul în care i se rupe turta miresei, dar și ipostaze de la petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT

„Imagini fabuloase de fix acum 4 ani ,când ne-am căsătorit religios, imagini de la petrecerea de acasă, imagini în premieră special pentru voi, cei care ne urmăriți! Mulțumim încă o dată familiei, nașilor și tuturor prietenilor noștri printre care sunteți și voi! La mulți ani, iubirea mea, Gabriela!

(…) Așa arată curtea noastră acum 4 ani și acestea erau emoțiile de la Biserica….Amintiri superbe. Vă mulțumim că sunteți parte din ele! La mulți ani nouă!”, a transmis Tavi Clonda pe Facebook.

ADVERTISEMENT

 Soția nu s-a lăsat mai prejos

Nu doar Tavi Clonda i-a făcut Gabrielei Cristea declarații de dragoste publice. La rândul său, prezentatoarea de televiziune a scris un mesaj emoționant legat de aniversarea zilei în care s-a cununat religios cu alesul inimii sale.

„4 ani de la căsătoria religioasă!…și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. (…) Am avut o zi senzațională! Acum 4 ani ne cununam religios și doar o mâna de prieteni și nașii ne-au fost alături. A fost una dintre cele mai reușite petreceri la care am participat.

ADVERTISEMENT

Fără fițe și fără eticheta. Doar noi, așa cum suntem! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Gabriela Cristea în mediul online, în ziua în care ea și Tavi Clonda au sărbătorit patru ani de când a zis „Da”, în biserică.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită