Life

Adevărul despre relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: “Nu ştiu dacă oamenii pot înţelege această iubire”

Gina Pistol a spus adevărul despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați.
19.10.2022 | 10:56
Adevarul despre relatia dintre Gina Pistol si Catalin Scarlatescu Nu stiu daca oamenii pot intelege aceasta iubire
Gina Pistol a spus adevărul despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu se înțeleg foarte bine pe platourile de filmare, dar cum este cu adevărat relația lor? Prezentatoarea a vorbit despre prietenia lor specială.

Ce spune Gine Pistol despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Iubita lui Smiley prezintă Chefi la Cuțite încă din primul sezon, însă a fost nevoită să ia o pauză anul trecut deoarece a devenit mamă. Vedeta se înțelege foarte bine cu cei trei jurați ai show-ului culinar, în special cu Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta vorbit despre relația specială pe care o are cu chef Scărlătescu. Gina Pistol spune despre îndrăgitul bucătar că este “ca un frate mai mare pentru ea”.

Cei doi se înțeleg bine atât pe platourile de filmare, cât și în afara acestora. Bucătarul este întotdeauna grijuliu cu ea și amândoi țin foarte mult unul la celălalt.

ADVERTISEMENT

“Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine.

Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră. (…)

ADVERTISEMENT

A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp.”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA.

Prezentatoarea a adăugat faptul că se poate baza întotdeauna pe Cătălin Scărlătescu, lucru valabil și pentru bucătar.

ADVERTISEMENT

Ce spune prezentatoarea despre chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

În cadrul aceluiași interviu, Gina Pistol a vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți doi chefi de la Antena 1.

Partenera lui Smiley are o părere foarte bună despre Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Sima. Din păcate, aceștia nu apucă să petreacă prea mult timp împreună din cauza programului încărcat.

La fel de bine se înțelege și cu Sorin Bontea. Nici cu el nu apucă să petreacă timp împreună în afara programului de filmare.

“Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa.”, a mai spus prezentatoarea de la Chefi la Cuțite.

Timpul petrecut alături de chefi a ajutat-o foarte mult pe Gina Pistol în bucătărie. Vedeta a mărturisit că a învățat câte ceva de la fiecare și chiar îi sună pentru a le cere sfatul.

ADVERTISEMENT