Life

Gina Pistol, în lacrimi după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce le-a transmis juraților și concurenților

04.05.2021 | 22:58
Gina Pistol in lacrimi dupa plecarea de la Chefi la cutite Ce lea transmis juratilor si concurentilor
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi după plecarea de la cârma emisiunii culinare „Chefi la cuțite” pe care a moderat-o mai bine de 8 sezoane. Blondina i-a cedat locul Irinei Fodor, dar nu înainte de a le transmite juraților și concurenților un mesaj.

Iubita lui Smiley s-a retras de la conducerea show-ului la jumătatea filmărilor pentru a fi mai atentă la sarcină, la momentul respectiv burtica sa fiind destul de avansată. Vedeta a fost înlocuită de soția lui Răzvan Fodor, mărturisind că pleacă cu inima strânsă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 nu s-a mai putut abține și vizibil emoționată a lăsat lacrimile să-i curgă pe obraz. Gina Pistol și-a stăpânit cu greu emoțiile, declarându-le celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite” că va sta acasă o perioadă.

Gina Pistol a plâns după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce a declarat

Gina Pistol nu va sta prea departe de micile ecrane pentru că va reveni pe sticlă în sezonul cu numărul 10. Până atunci cel de acum va fi moderat de Irina Fodor, care nu este deloc străină de munca grea din spatele camerelor de înregistrare.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa blondina s-a despărțit cu greu de jurații de la Chefi la cuțite, alături de care a împărțit foarte multe momente frumoase de-a lungul anilor. Gazda de la Antena 1 i-a sensibilizat pe toți, inclusiv pe concurenții sezonului actual.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă.

ADVERTISEMENT

Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor.

Știu că o să fie un sezon greu, știu că o să fie un sezon frumos, cu siguranță, așa că vă rog să-ți țineți și voi mie pumnii. Dragilor, bucurați-vă de fiecare momente, clipă, petrecută aici în bucătăria noastră”, a spus iubita juratului de la „Vocea României, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a mărturisit la momentul respectiv că trebuie să aibă grijă de ea și de sarcină, declarând că îi este tot mai greu să se deplaseze și să facă față filmărilor de la Antena 1. Acesta a fost motivul schimbării neașteptate din echipa „Chefi la cuțite”.

Potrivit a1.ro, Irina Fodor a preluat frâiele începând cu ediția de marți, 4 mai 2021, urmând să-i fie alături lui Speak până la finalul sezonului. Șatena este cea care va ridica de data aceasta farfuria pentru a anunța numele câștigătorului.

ADVERTISEMENT