Life

Adevărul despre relația dintre Jador și Carmen de la Sălciua. Ce este, de fapt, între cei doi

12.10.2020 | 07:33
Adevarul despre relatia dintre Jador si Carmen de la Salciua Ce este de fapt intre cei doi
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Jador au lansat prima lor melodie împreună, videoclipul piesei lăsând loc de interpretări. Cei doi cântăreți par extrem de apropiați, atingerile și mângâierile fiind nelipsite. În plus, artiștii chiar se sărută în clipul „Nu am somn de 4 zile”.

Zvonurile privind o eventuală relație amoroasă între cei doi au apărut imediat după lansarea piesei, iar acum foarte multă lume se întreabă acum ce se întâmplă între ei, mai ales că ambii sunt siguri. Așadar, niciunul dintre ei nu este implicat în vreo relație.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Kanal D a lămurit totul. Jador are numai cuvinte de laudă la adresa artistei. Manelistul spune că între el și Carmen de la Sălciua este doar o relație de prietenie, colaborarea lor fiind doar pe plan muzical.

Ce se întâmplă între Jador și Carmen de la Sălciua. Sunt un cuplu?

Eu și Carmen nu avem nici o treabă, suntem doar prieteni. E un om extraordinar de bun, îi iubesc sufletul. O să fac și cu Ruby acum o piesă, sper să nu aud apoi că sunt și cu ea împreună”, a declarat Jador, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă a vorbit și Carmen de la Sălciua despre tânărul cu care a ajuns pe locul 1 în topurile muzicale încă de la primele ore ale lansării piesei. Frumoasa brunetă a mărturisit că s-a înțeles de minune cu artistul în timpul filmării primului lor videoclip.

De asemenea, fosta soție a lui Culiță Sterp și Jador au fost pe aceeași lungime de undă, între ei fiind o chimie care a lăsat loc de interpretări. Carmen de la Sălciua susține că manelistul este un profesionist și o persoană cu care a râs foarte mult.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Dar este evident că, atunci când vine vorba de muzică, chiar este un profesionist. În plus, Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din  cale afară.

Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi”, spunea cântăreața despre legătura cu Jador înainte de filmarea videoclipului, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT