Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adevărul despre prelungirea contractului lui Radu Drăgușin cu Genoa: „Nu există acord! Transferul de ei depinde”

Radu Drăguşin este dorit de mai multe cluburi din Premier League. Impresarul Florin Manea a explicat la FANATIK SUPERLIGA care este situaţia jucătorului la Genoa
20.12.2023 | 12:31
Adevarul despre prelungirea contractului lui Radu Dragusin cu Genoa Nu exista acord Transferul de ei depinde
Adevărul despre situația lui Radu Drăgușin la Genoa: „Asta e oferta!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a avut evoluţii impresionante în acest sezon la Genoa, dar şi în tricoul echipei naţionale alături de care s-a calificat la Euro 2024. Fundaşul român a intrat în vizorul unor echipe importante din Europa precum Tottenham sau Barcelona.

Adevărul despre situația lui Radu Drăgușin la Genoa: „Asta e oferta!”

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a explicat la FANATIK SUPERLIGA opţiuneaa de prelungire cu Genoa până în 2027 şi ultimele noutăţi despre transferul în Premier League:

ADVERTISEMENT

“Sunt multe zvonuri, o grămadă de articole care apar. Momentan nu există o ofertă scrisă concretă, negru pe alb. Nu suntem în grabă să plecăm. Radu Drăguşin are contract până în vara lui 2026. 

“Deocamdată evaluăm, nu luăm decizia acum legată de prelungirea contractului cu Genoa”

Cred că declaraţia oficialului de la Genoa este preluată greşit, nu există un acord de prelungire. Dacă vom semna prelungirea, o vom face doar pe încă un an, până în 2027. Nu ne grăbim să luăm o decizie. O să vedem ce se întâmplă în această perioadă de transferuri. Dacă va veni o ofertă importantă, o vom lua în calcul. 

ADVERTISEMENT

Dacă se prelungeşte, se va prelungi până în 2027. Oferta pe care o avem este de un an de zile. Atât. Asta e oferta. Dacă se va întâmpla. Deocamdată evaluăm, nu luăm decizia acum“, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Ce i-a transmis Tottenham lui Florin Manea: “Transferul depinde de Genoa”

Agentul lui Radu Drăguşin a dezvăluit şi ce a discutat cu trimişii lui Tottenham la Genoa – Juventus 1-1 şi care este poziţia jucătorului faţă de clubul genovez:

ADVERTISEMENT

“Au luat toate informaţiile legate de Radu. Şi nu doar ei, ci mai multe cluburi. Transferul va depinde de Genoa. Noi suntem recunoscători clubului pentru ce a făcut pentru Radu. Nu am vrea niciodată să plecăm în condiţii în care Genoa să nu fie mulţumită.

Dar nu ne grăbeşte nimeni. Nu e obligtaoriu să plece acum, are Campionatul European în vară. Poate să joace bine acolo, să îi crească şi mai mult cota.”

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Adevărul despre situația lui Radu Drăgușin la Genoa

ADVERTISEMENT