Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce impact va avea transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham asupra naționalei? „Va fi un moment zero!”

Florin Manea a vorbit despre impactul pe care transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham îl va avea asupra echipei naționale. Impresarul speră ca acesta să fie doar începutul.
17.12.2023 | 21:19
Ce impact va avea transferul lui Radu Dragusin la Tottenham asupra nationalei Va fi un moment zero
Florin Manea a vorbit despre impactul pe care transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham îl va avea asupra echipei naționale. Impresarul speră ca acesta să fie doar începutul. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fundașul român de la Genoa este foarte aproape de o mutare pe bani mulți la formația din Premier League. Florin Manea a vorbit despre impactul pe care transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham îl va avea asupra echipei naționale. Impresarul speră ca acesta să fie doar începutul unei noi generații foarte bune pentru România.

Ce impact va avea transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham asupra naționalei?

“Eu sper să fie un moment zero. În care să începem să creștem din nou, să avem din nou jucători la echipele puternice, să fim din nou luați în seamă. Asta depinde foarte mult și de evoluțiile lor de la Campionatul European și de la echipele de club.

ADVERTISEMENT

La cum îl știu eu pe Radu, nu o să aibă probleme. E un băiat foarte ambițios. Este un băiat care își dorește să ajungă cât mai sus posibil și atunci va arunca așa o imagine bună asupra fotbalului românesc.

Sper să fie și alți jucători români care să înțeleagă că doar prin muncă și sacrificiu a ajuns Radu aici. Face în continuare foarte multe sacrificii. Se pregătește foarte bine, mănâncă ce trebuie de aia are și rezultatele pe care le are”, a spus impresarul lui Radu Drăgușin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, unul dintre cei mai rapizi fotbaliști din Europa

Florin Manea susține că cei de la Tottenham sunt impresionați de Radu Drăgușin. Englezii au analizat foarte bine performanțele fizice ale fundașului român. Impresarul susține că datele sunt foarte bune, iar elevul lui Alberto Gilardino se poate lăuda ca fiind unul dintre cei mai rapizi fotbaliști din primele 5 campionate ale Europei.

“Se antrenează într-un ritm de obosesc eu când mă uit. Am fost ieri la el la antrenament, că m-am dus să iau mașina lui de la stadion și m-am uitat un pic. Are un focus foarte mare la antrenament și asta îmi spuneau și cei de la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Au fost impresionați de modul în care se concentrează la fazele pe care le are. Toate datele despre el sunt la un nivel important. Este printre primii 5% jucători ca viteză, din primele 5 campionate din Europa.

A dezvoltat 36.3 km la oră în timpul unui meci. Că tot ziceau unii că e lent. Eu zic că, indiferent de conjunctură, trebuie să profităm de momentele astea. Dacă este dorit eu zic că trebuie să facă pasul”, a mai spus Florin Manea.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florin Manea confirmă negocierile cu Tottenham pentru Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT