Life

Adevărul despre starea de sănătate a lui Albert Oprea. Fostul concurent Survivor România are un mare regret

Albert Oprea a dezvăluit în ce stadiu este starea lui de sănătate după accidentările repetate de la Survivor România. Războinicul are și un mare regret.
21.08.2021 | 14:09
Adevarul despre starea de sanatate a lui Albert Oprea Fostul concurent Survivor Romania are un mare regret
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a vorbit despre situația lui fizică după participarea la Survivor România. Telespectatorii care au urmărit emisiunea știu că fostul concurent s-a accidentat la un moment dat destul de serios, motiv pentru care a avut un parcurs ceva mai slab pe trasee.

Războinicul a fost întrebat de unul dintre fanii săi pe Instastory cum mai stă cu genunchiul, iar acesta a spus că problemele sale nu au dispărut în totalitate.

ADVERTISEMENT

Tânărul a spus că genunchiul stâng continuă să îi provoace necazuri și, pe lângă asta, are și un regret legat de aspectul său fizic.

Albert Oprea de la Survivor România are în continuare probleme cu genunchiul

Albert s-a plâns pe Instastory că nu reușește să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul competiției.

ADVERTISEMENT

„Sunt binișor. Doar că se pare că genunchiul stâng nu vrea să se refacă. Nici nu pot slăbi repede cum mi-am promis”, a scris destul de mâhnit Albert Oprea pe Instagram.

Atât el cât și alți foști concurenți continuă să tragă în urma accidentărilor pe care le-au suferit la Survivor. Mai mulți foști concurenți au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-au dat sufletul în probele dificile din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai grave accidentări ale lui Albert la Survivor România a avut loc în ediția difuzată pe 4 iunie. Concurentul a călcat strâmb atunci.

În acel moment a fost nevoie de intervenția medicului. Războinicul a fost scos de pe traseu pentru îngrijirile corespunzătoare.

ADVERTISEMENT

După acel episod au urmat alte accidentări, unele mai mult sau mai puțin serioase. Cele mai multe s-au produs fix înainte de marea finală, la meciurile individuale.

Războinicul, ofertă în televiziune

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România. Alături de Zannidache și Andrei Dascălu, Albert a primi foarte mult sprijin din partea telespectatorilor show-ului de la Kanal D.

La întoarcerea din Republica Dominicană, pe fostul războinic l-au așteptat o mulțime de oameni pe aeroportul din Otopeni. I-au clamat numele și i-au cerut autografe.

După ieșirea din competiție, războinicul a avut câteva apariții televizate, în special la Kanal D. De curând ar fi primit o altă ofertă despre care nu poate da multe detalii căcinu știe nici el dacă o va accepta sau nu.

 

ADVERTISEMENT