Life

Adevărul despre victoria Alexandrei Ungureanu. Cine a ajutat-o, de fapt, să câștige Bravo, ai Stil! Celebrities!

20.12.2020 | 11:55
Adevarul despre victoria Alexandrei Ungureanu Cine a ajutato de fapt sa castige Bravo ai Stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu este marea învingătoare a competiției „ Bravo, ai Stil! Celebrities”, însă ea a beneficiat de un ajutor important pentru a reuși să se impună în celebra emisiune.

Prima câștigătoare de la „Bravo, ai stil!”, Oana Silvia Popescu, este bună prietenă cu artista și i-a oferit tot sprijinul pentru câștigarea titlului de „Cea mai stilată celebritate din România”.

ADVERTISEMENT

Femeia, i-a oferit stafuri vestimentare Alexandrei Ungureanu și, mai mult, a făcut campanie pentru ea în mediul online.

Alexandra Ungureanu, adevărul despre victoria de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine a ajutat-o să învingă

Silvia Popescu a spus de multe ori că o apreciază pe Alexandra Ungureanu și își dorește ca aceasta să fie învingătoare în ediția din anul acesta. Femeia și-a îndemnat urmăritorii de pe Instagram să o voteze pe artistă.

ADVERTISEMENT

După ce și-a văzut dorința împlinită, ea a lăsat să se vadă cât de mult se bucură pentru această victorie. Mesajul pe care l-a distribuit este unul emoționat.

„Suntem pentru a treia oară câștigători! Vă mulțumesc pentru că ați ales să votați că și mine cultura, rafinamentul, demnitatea și educația, mai pe scurt @alexandraungureanu ! Împreună suntem invincibili!

ADVERTISEMENT

Am avut mari emoții, vă spun drept, însă din nou suntem semnele exclamării de la “AM ÎNVINS!!!” Vă iubesc pe toți! Nu, nu este meritul meu, cum ar tinde unii să spună, dar este este meritul NOSTRU, al celor care simțim la fel și este o reală bucurie să fii învingător cd ai de luptat cu atâtea și atâtea!”, a scris Silvia pe Instagram.

Silvia Popescu nu  a uitat să le mulțumească celor ce i-au ascultat îndemnurile, iar, după anunțatea marii câștigătoare, a revenit cu un mesaj: „vă mulțumesc din adâncurile mele cele mai pure pentru că ați ales ca și mine, vă mulțumesc și pentru toate mesajele, vă mulțumesc pentru că sunteți! Am avut îndoieli, dar acum sunt fericită! Suntem cei mai buni, împreună invincibili”, a spus ea, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu s-a arătat foarte fericită pentru această reușită. Ea și-a exprimat entuziasmul într-o postare, la ora 4 dimineața. Pe lângă coroana mult râvnită, solista a obținut și un premiu de 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT