Life

Adevărul despre Vulpița și Viorel Stegaru! Ce a omis în mod intenționat Acces Direct să spună telespectatorilor. Imaginile care vorbesc de la sine

23.07.2020 | 12:35
Adevarul despre Vulpita si Viorel Stegaru Ce a omis in mod intentionat Acces Direct sa spuna telespectatorilor Imaginile care vorbesc de la sine
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru sunt principalii invitați în show-ul Acces Direct, unde veșnic apar cu diferite conflicte, gelozii sau bătăi.

Cei doi par doi soți cu probleme în mariajul lor, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Vulpița a postat pe internet o imagine în care apare alături de soțul ei, care o ține în brațe, ceea ce denotă faptul că relația dintre ei nu este atât de afectată precum spun la tv.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel, în tandrețuri, așa cum nu îi vezi la Acces Direct

Poate că în momentul în care au ajuns în platoul emisiunii Acces Direct, Vulpița și Viorelerau doi tineri care nu se înțelegeau, însă cu timpul, cei doi au ajuns să fie fericiți, doar că televiziunea care i-a promovat a uitat să menționeze acest aspect.

Astfel, la tv ei apar cu tot felul de scandaluri, certuri presărate cu despărțiri și tot mai multe invenții cu privire la relația lor de iubire. În realitate, Vulpița este la fel de îndrăgostită de Viorel, se înțeleg foarte bine, iar cât timp banii vin din publicitate, cei doi pozează în victime sau soți supărați și certați.

ADVERTISEMENT

Vulpița a postat o imagine în care apare alături de Viorel Stegaru. Ea stă întinsă în brațele lui, în natură, fără grija zilei de mâine, pe care, cel mai probabil, nu o mai au, după veniturile din piesele lansate și aparițiile la Acces Direct. Fanii tinerei chiar i-au reproșat că joacă teatru și nu s-au abținut la comentarii, semn că oamenii nu mai cred în scandalul dintre Vulpița și Viorel.

„ Din câte observ, 99% din comentarii sunt înjurături, dar pentru Viorel și Vulpița lui. E valabila treaba aia “Câinii latră , ursu’ merge” inclusiv “Prost fii noroc ai“, dar, în fine, le stau bine banii în buzunar și excursii prin țoață țara (gratis), evident, cui nu i-ar plăcea. Oricum, e de plâns cum a ajuns țara asta promoveze prostia la greu, dar mai prosti sunt cei care le dau like-uri și fac rating urmărindu-i la TV/ youtube (eu în niciun caz). Am intrat aici scriu părerea mea pentru efectiv m-am saturat de toate minciunile și invențiile ăstora doi. Mă întreb cât mai durează circul asta!!!? Vulpițo, nu uiți te cerți mâine din nou cu Viorel se plictisește lumea, dar lasă că are cine te învăța ce roluri mai joci.”, i-a scris un prieten virtual.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Poza @radurotaru_ 🙌🏻 Noapte buna! 🥰

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Audiență record la Acces Direct

Veronica și Viorel Stegaru apar de mai bine de 6 luni la Antena 1, unde fac deliciul publicului cu certuri și scandaluri. Un alt subiect dezvoltat este cel lansat de Emily Burghelea, care a spus că Vulpița ia bătaie constant de la Viorel, iar echipa Acces Direct nu spune nimic.

Vulpița și Viorel sunt cei care aduc audiență la ”Acces Direct”, însă s-a demonstrat că  emisiunea se bucură de un număr mare de telespectatori și fără show-ul celor doi.

ADVERTISEMENT