Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu face analiza derby-ului Rapid – CFR 1-4. „De obicei era vijelie pe Giulești în primele 20 de minute” Cum l-a bătut Rapidul la Cluj

Adi Mutu a analizat derby-ul Rapid București - CFR Cluj, scor 1-4, iar „Briliantul” știe ce le-a lipsit giuleștenilor în fața grupării din Gruia.
09.04.2024 | 14:05
Adi Mutu face analiza derbyului Rapid  CFR 14 De obicei era vijelie pe Giulesti in primele 20 de minute Cum la batut Rapidul la Cluj
Adi Mutu face analiza derby-ului Rapid – CFR 1-4. „De obicei era vijelie pe Giulești în primele 20 de minute” Cum l-a bătut Rapidul la Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eliminarea din Cupa României Betano și plecările lui Adrian Mutu și Cristi Balaj au produs un șoc la CFR Cluj înaintea derby-ului cu Rapid București. „Briliantul” a analizat prestația giuleștenilor și a dezvăluit ce le-a lipsit de la ultima confruntare din SuperLiga.

Adi Mutu face analiza derby-ului Rapid – CFR 1-4. „De obicei era vijelie pe Giulești în primele 20 de minute”

Rapid București este într-o situație dificilă în play-off, deoarece giuleștenii nu au câștigat niciun punct în primele trei etape. Elevii lui Cristiano Bergodi și-au luat adio de la titlul din SuperLiga, iar înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-4, i-a îngrijorat pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu știe ce se întâmplă la Rapid București în play-off, iar „Briliantul” susține că pregătirea fizică este una dintre problemele giuleștenilor. Fostul antrenor din Giulești spune că elevilor lui Bergodi le-a lipsit „vijelia” de la ultimele partide de pe teren propriu.

„Mi s-a întâmplat la nivel de noroc, sunt anumite lucruri pe care trebuie să le ai în play-off. Trebuie să ajungă la o condiție fizică de top și cu lotul valid, atunci când începe play-off-ul. Norocul este discutabil, dar dacă ajungi scors te rupe, pentru că este greu.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba de mentalitate, CFR i-a dominat fizic. Mi s-au părut obosiți, gândește-te că era o vijelie de nu știai de tine în Giulești. Am văzut multe meciuri în care Rapid i-a bătut în primele 25 de minute. Poate sunt obosiți, nu știu ce sunt”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Cum i-a bătut Rapid la Cluj: „Simțeam vijelia”

Adrian Mutu nu a mai observat „vijelia” giuleștenilor în derby-ul Rapid București – CFR Cluj, scor 1-4. „Briliantul” spune că viteza contraatacurilor în Gruia a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

„Bergodi poate să spună, eu vorbesc de afară și sunt interpretabile cuvintele mele. Cred că Rapid a ajuns obosită în play-off, Rapid a luat cele mai multe puncte cu echipele din play-off în sezonul regular. Joci în campionat joci cu FCSB și dai patru, după ai două meciuri mai ușoare, îi bați și te forțezi prea mult.

Dar când ai FCSB, CS U Craiova și nu joci, trebuie să turezi motoarele. Mi se pare că au ajuns puțin obosiți fizic și nu reușesc să țină pasul. Nu au făcut un meci extraordinar la Cluj, dar îi simțeam când plecau vijelie pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Nu am mai văzut vijelia în ultimele meciuri. Mi se pare un lot bun, mai echilibrat decât toate. Petrila trebuia să intre în formă, dar s-a accidentat. Dispar Petrila, Krasniqi, Burmaz la nivel de goluri și stai în Rrahmani, dacă nu dă Rrahmani nu mai dă nimeni gol. A rămas singur, ceilalți sunt ieșiți din formă”, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT