Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu nu a vorbit deloc cu Varga după demisie! „Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat la Hunedoara”

Adrian Mutu a făcut o dezvăluire incredibilă. Fostul antrenor al lui CFR Cluj n-a vorbit deloc cu patronul Neluțu Varga după demisie
11.04.2024 | 14:54
Adi Mutu nu a vorbit deloc cu Varga dupa demisie Sper ca intro zi sa inteleg ce sa intamplat la Hunedoara
Adi Mutu nu a vorbit deloc cu Varga după demisie! „Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat la Hunedoara”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu n-a vorbit cu Neluțu Varga după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj, decizie anunțată în exclusivitate de FANATIK. „Briliantul” e și acum măcinat de ceea ce s-a întâmplat la Hunedoara, acolo unde fosta campioană a fost eliminată din Cupa României.

Adrian Mutu n-a vorbit cu Varga după ce și-a dat demisia! „Era toată lumea, mai puțin Neluțu”

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după ce echipa a fost eliminată în sferturile Cupei României. Ardelenii au pierdut fără drept de apel pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 0-4. Deși se știa că are o relație apropiată cu Neluțu Varga, tehnicianul n-a vorbit cu patronul după ce a luat decizia să plece din Gruia.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cum a fost noaptea de după meci?) Liniștită. Am închis ochii cât am putut. Dimineață, la 10:00, eram deja la birou și, în afară de Neluțu, era tot stafful, toată conducerea, în afară de el era toată lumea cu noi.

Am dormit câteva ore. Te gândești… Dar nu e nicio tragedie. E sport până la urmă. Am trecut peste. E suma deciziilor mele și sunt lucruri care contează mult mai mult decât că îmi dau eu demisia. Pentru mine cel puțin. S-a întâmplat așa, vor veni și rezultatele bune, dar eu nu fac o tragedie din tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Te-ai simțit trădat în noaptea aia?) Nu pot spune că da sau nu. Aș face un titlu mare dacă aș spune lucrul ăsta. Se scoate din context. Sunt anumite înfrângeri peste care unii antrenori, unii oameni, nu pot să treacă. Eu am așteptat altceva. Corvinul a făcut un meci foarte bun, dar indiferent de lucrul acesta, pe hârtie, noi eram favoriți într-o manieră categorică.

Iar pe teren ne-am lăsat duși de val, de emoții, de gestul lui Tachtsidis. Nu am știut să controlăm situația chiar dacă ne era nefavorabilă. O echipă cu experiență, chiar dacă joacă în 10, controlează într-un final”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

„O să vorbim. N-au trecut 5 luni, au trecut doar 5 zile”

(n.r. – Crezi că adevărul se va afla într-o zi?) „Nu știu. Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat. Nu vreau să cred… Cred că am avut o zi proastă. O zi de coșmar. S-a mai întâmplat și la alte echipe. Și Real Madrid a pierdut cu Alcorcon. Se întâmplă.

(n.r. – Ai mai vorbit cu Neluțu Varga?) Nu. Nu prea sunt multe de vorbit. O să vorbim când o să mai treacă timpul. O să mai treacă 5 zile și o să vorbim. Nu m-a sunat, dar nici eu nu l-am sunat. O să vorbim, nu e problemă.

ADVERTISEMENT

Stăm puțin, ne analizăm. Cel puțin eu. O să vorbim. N-au trecut 5 luni, au trecut doar 5 zile”, a adăugat „Briliantul”.

“Nu erati PRIETENI?!” DECIZIA lui Nelutu Varga dupa PLECAREA lui Adrian Mutu de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT