Sport

Adi Popa, noul transfer de răsunet făcut de Steaua: „Discuțiile au durat 5 minute!”. Primele imagini în tricoul roș-albastru

Adi Popa este noul fotbalist de la CSA Steaua.
23.09.2021 | 13:00
Adi Popa noul transfer de rasunet facut de Steaua Discutiile au durat 5 minute Primele imagini in tricoul rosalbastru
Adi Popa a fost prezentat oficial la Steaua. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
23-09-2021
10:07

Adi Popa, prezentat oficial la CSA Steaua

CSA Steaua a anunțat transferul lui Adi Popa și le-a oferit fanilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, primele imagini cu micuțul mijlocaș de 33 de ani în tricoul roș-albastru.

La orice au spus ei, am spus ok, nu am cerut nici un euro în plus. Merg la Liga a doua. Am o speranță, să fim noi acolo, să obținem sportiv dreptul de a promova, restul nu mai ține de noi. Poate se va ține cont de meritul sportiv.

Dacă nu se poate, la anul vom aborda promovarea. Din câte am înțeles, la anul sigur se va putea. Pe mine mă depășesc legile. Discuția mea cu ei a fost strict pentru proiect, să fac parte din el, nu să vin când ajung în Liga 1 să culeg caimacul.

Vreau să ajut, să umplem stadionul din Ghencea cum îi stă bine și cum a fost obișnuit tot timpul și vreau să pun urmărul la îndeplinirea obiectivelor, adică promovarea în Liga 1. Ăsta este obiectivul meu din contract. Am o gândire pozitivă. Asta scrie și în primul sezon și în al doilea. În cazul în care nu reușim în primul, în al doilea sezon obiectivul este tot promovarea în Liga 1”, a declarat „Motoreta” la Digi Sport.

Fostul mijlocaș al FCSB-ului este pregătit de o nouă aventură în Liga 2, la CSA Steaua, iar „motoretă” va juca din nou în Ghencea, acolo unde obișnuia să vină în tinerețe în calitate de suporter.

Ultima experiență a lui Adi Popa în fotbalul românesc a fost la Academica Clinceni, acolo unde a ajuns cu formația pregătită în sezonul trecut de Ilie Poenaru, până în play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Adi Popa, noul transfer de răsunet făcut de Steaua

Adi Popa a semnat cu CSA Steaua, iar „militarii” au bifat un nou transfer important pentru Liga 2, mijlocașul recunoscând că toate discuțiile au durat doar 5 minute:

„Am semnat în urmă cu o oră. Discuțiile au durat 5 minute”, a spus Adi Popa pentru playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Informația a fost surprinzătoare și pentru antrenorul Daniel Oprița care nu știa de mutare, însă care s-a bucurat să audă că va avea un nou jucător cu experiență în lot:

„Nu știam că a semnat. Nu va pot confirma. Dacă a semnat, mă bucur, dar nu pot să vă confirm pentru că nu știu . El se antrenează cu noi, am vorbit cu el și mi a promis că dacă nu își găsește o echipă în străinătate vine la noi. E un jucător pe care mi-l doresc mult!”.

ADVERTISEMENT

„M-am antrenat în vară cu ei, Daniel Oprița mi-a spus că mă dorește, dar în momentul acela eu doream să mai plec să joc în străinătate, mai ales că am trecut printr-o perioadă mai puțin bună după întoarcerea la FCSB.

Nu am găsit o ofertă care să mă avantajeze nici ca salariu, nici la nivelul condițiilor pe care le doresc, așa că am semnat cu Steaua. 

ADVERTISEMENT

Eu când am semnat în 2012, tot FC Steaua București scria pe contract, dar între timp s-au schimbat lucrurile. Salariul e la nivel de Liga 2, nici la Clinceni sau Voluntari nu câștigam mult, dacă vă spun cât câștigam, râdeți de mine și spuneți că am fost fraier”, a mai spus Adi Popa, la TV DigiSport.

  • 33 de ani are Adi Popa

Adi Popa s-a antrenat în vară cu CSA Steaua

Adi Popa a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut și s-a antrenat în vară cu CSA Steaua: „Eu locuiesc lângă stadion şi cum am terminat contractul cu Academica, am mers ieri (n.r. miercuri, 30 iunie) să fac o mișcare acolo.

Și azi am mers să fac un antrenament și cu ei. Nu există nicio negociere, nicio tatonare”.

„Trebuie să spunem adevărul. Orice jucător se simte mândru când este apreciat într-un loc. Le mulțumesc, dar nu s-a pus problema, nu a existat nicio negociere.

Chiar am vorbit cu Daniel Oprița astăzi, l-am rugat să pot să fac și eu, cât îmi permite, fără a-l deranja la antrenament. Să-mi rezolv și eu problemele, iar apoi să văd pe unde o apuc. Atât, nimic mai mult”, declara Adi Popa în luna august.

De-a lungul timpului, Adi Popa a jucat în România la mai multe formații, printre care: CS Buftea, FC Timișoara, Concordia Chiajna, U Cluj, Voluntari și Academica Clinceni.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Adi Popa, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT