Fotbal intern

Gigi Becali confirmă interesul pentru Popa! FCSB pregătește transferurile de Champions League!

03.05.2018 | 20:04
Gigi Becali confirma interesul pentru Popa FCSB pregateste transferurile de Champions League
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:04. Gigi Becali confirmă FANATIK.RO şi spune că Adi Popa poate reveni la FCSB: “I-am spus că dacă vrea să vină, la noi poate veni oricând. Mie mi-a plăcut de el ca fotbalist. Nu mă interesează că nu a reușit în Anglia, eu știu ce poate la Steaua. Din punctul meu de vedere e bineprimit la noi oricând, trebuie să vorbesc însă cu nepotă-miu” , a spus Becali.


Câștigarea titlului este primordială pentru FCSB. Patronul a stabilit deja câteva ținte pentru perioada de mercato din vară. Adi Popa, pe lista lui Gigi Becali! Revenirea mijlocașului nu este însă foarte simplă.

ADVERTISEMENT

Experiența mijlocașului la Al Taawon se va încheia în scurt timp, împrumutul său de la Reading expirând în câteva săptămâni.

A negociat cu FCSB și în iarnă, dar nu a vrut să fie rezervă!

Adi Popa a fost mereu unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali. Internaționalul român a încercat să se întoară la FCSB la începutul lui 2018. Atunci, Popa a purtat un dialog cu patronul roș-albaștrilor, pentru a afla dacă acesta e dispus să îl primească la echipă.

ADVERTISEMENT

Deși îl apreciază enorm pe cel poreclit “Motoreta”, Becali i-a spus clar că va fi rezervă: “Am discutat între patru ochi cu domnul Becali, am fost dispus să revin. Becali a vrut să mă ajute, dar am înțeles că îmi va fi greu să joc și nu am putut accepta asta. Steaua are o politică, pe benzi sunt doi jucători de viitor (n.n. Coman și Man), iar aceștia trebuie vânduți pentru a aduce profit clubului“, a declarat Popa despre negocierile din iarnă.

Adi Popa, pe lista lui Gigi Becali! Prioritate pentru Europa

Acum, lucrurile s-au schimbat. Conform informațiilor FANATIK.RO, Adi Popa se află din nou pe lista de achiziții a lui Gigi Becali. Vitezistul din banda dreaptă este considerat fotbalistul ideal dacă FCSB va lua titlul și se va lupta pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Becali îl vrea pe Popa pentru că are nevoie de un jucător cu experiență, mai ales că din actualul lot Budescu ar putea fi vândut la Slavia Praga, iar Cristi Tănase va pleca mai mult ca sigur în Turcia! În plus, Dennis Man are o cotă de piață excelentă și ar putea fi cedat pentru o sumă record, iar Coman, celălalt fotbalist care îi bloca titularizarea lui Popa, nu l-a convins pe Becali și nu mai are asigurat un post în primul unsprezece.

Varianta: împrumut de la Reading pentru un an!

Situația contractuală a mijlocașului nu este una deloc simplă. El revine în această vară la Reading, clubul englez din liga secundă cu care mai are contract două sezoane. Plecarea lui Jaap Stam din postura de manager îi deschide o nouă oportunitate lui Popa, care va încerca să îl convingă pe Paul Clement, actualul antrenor, de calitățile sale.

ADVERTISEMENT

Clement, fost secund la PSG, Real Madrid și Bayern Munchen, este genul de tehnician care apreciază fotbaliștii cu stilul lui Popa. FCSB îl poate aduce pe fostul ei fotbalist doar sub formă de împrumut. Este greu de crezut că mijlocașul va renunța la cei 800 de mii de euro pe care îi încasează anual de la Reading, dar va accepta probabil să se întoarcă dacă FCSB va plăti o parte din această sumă și restul gruparea engleză.

Dacă se poate întoarce, eu sunt dispus la orice oră din zi și din noapte. Adi Popa e favoritul meu. Adi Popa făcea ambele faze și era foarte eficient în atac” – Gigi Becali

29 de ani are Adi Popa, fotbalist plecat de la FCSB la Reading în ianuarie 2017

1.000.000 de euro este cota de piață pe care o are Adi Popa pe transfermarkt

ADVERTISEMENT