Sport

Când se joacă FCSB – CFR Cluj, derby-ul la care liderul din SuperLiga primește titlul. Programul complet al etapei a 9-a din play-off și play-out

LPF a stabilit când se joacă FCSB - CFR Cluj, meciul la care se vor decerna titlul și medaliile de campioni. Programul complet al etapei a 9-a din play-off și play-out.
26.04.2024 | 16:09
Cand se joaca FCSB  CFR Cluj derbyul la care liderul din SuperLiga primeste titlul Programul complet al etapei a 9a din playoff si playout
FCSB va primi titlul de campioană și medaliile pe 11 mai. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB va declanșa sărbătoarea generală la derby-ul cu CFR Cluj din penultima etapă a SuperLiga. LPF și deținătorii de drepturi au stabilit programul complet al meciurilor.

FCSB – CFR Cluj, derby-ul de titlul din SuperLiga. Cum arată programul complet al etapei a 9-a din play-off

FCSB – CFR Cluj este meciul mult așteptat la care va avea loc ceremonia de decernare a titlului de campioană. Derby-ul de sâmbătă, 11 mai, ora 20:30, precum și celelalte partide vor fi transmise în direct de Prima Sport, Digi Sport și Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Etapa a 9-a din play-off-ul SuperLiga e deschisă la Sfântu Gheorghe în meciul dintre Sepsi și Rapid care se dispută vineri, 10 mai, de la ora 20:00.

Ultimul meci al acestei etape de play-off duelul dintre  Farul Constanța și Universitatea Craiova de luni, 13 mai, cu începere de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Program complet etapa a 9-a din play-off

Vineri, 10 mai

Ora 20.00: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Rapid 1923

Sâmbătă, 11 mai:

Ora 20:30: FCSB – CFR 1907 Cluj

Luni, 13 mai

Ora 20:30: Farul Constanța – Universitatea Craiova

Cum arată programul etapei a 9-a din play-out

Lupta pentru evitarea retrogradării s-a încins și mai mult și se va da cu siguranță până în ultimul minut al ultimului meci din SuperLiga.

Pentru a evita orice discuții, interpretări sau acuzații, meciurile din etapa a 9-a a play-out-ului se vor disputa toate în aceeași zi și de a aceași oră. Iată programul complet:

ADVERTISEMENT

Duminică 12 mai:

Ora 21.30: Oțelul Galați – FC Botoșani

Ora 21:30: Politehnica Iași – Petrolul Ploiești

Ora 21:30: FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt

Ora 21:30: Dinamo București – UTA Arad

Ora 21:30: FC Voluntari – Universitatea Cluj

„În cazul în care vor exista meciuri ale căror rezultate nu vor mai avea impact asupra stabilirii echipelor retrogradate sau aflate la baraj, acestea vor fi reprogramate”, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al LPF.

Cotă BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul