Fotbal intern

Adi Popa şi-a anunţat plecarea de la FCSB înaintea meciului cu Astra! Ce a postat jucătorul

29.06.2020 | 20:07
Adi Popa sia anuntat plecarea de la FCSB inaintea meciului cu Astra Ce a postat jucatorul
ADVERTISEMENT

Adi Popa și-a anunțat plecarea de la FCSB, el mai având două zile din înțelegerea cu vicecampioanei României.

„Popică” a postat o fotografie pe Instagram cu descrierea „AMR 2”, un mesaj destul de clar în privința viitorului său la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adi Popa nu va fi titular la FCSB în duelul cu Astra Giurgiu, ci doar rezervă, deși a fost titular în semifinala Cupei României cu Dinamo, în care a reușit și să înscrie.

Adi Popa și-a anunțat plecarea de la FCSB

Adi Popa și-a anunțat plecarea de la FCSB printr-o postare pe Instagram, în care își anunță fanii că au mai rămas două zile, cel mai probabil referindu-se la perioada pe care o mai are de petrecut la FCSB, conform contractului său.

ADVERTISEMENT

Partida cu Astra Giurgiu poate însemna ultima pentru Adi Popa, care a fost titular și în duelul din semifinalele Cupei Românei, cu Dinamo, în care a reușit să înscrie chiar primul gol al meciului, după o acțiune personală ca în vremurile bune.

Postarea lui Adi Popa. Sursă foto: Instagram
Postarea lui Adi Popa. Sursă foto: Instagram

Adi Popa fusese tras pe linie moartă de Gigi Becali

Adi Popa a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali, însă din cauza lotului tot mai subțire, patronul FCSB-ului l-a rechemat la prima echipă, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur foarte mult, pentru că Dinamo era una dintre puținele echipe în fața căreia nu marcasem. Eu vin după o perioadă grea prin care am trecut și mă bucur enorm pentru golul înscris.

Să vedem ce ne va rezerva viitorul și viața. Nu, eu mă tem doar de Dumnezeu, le mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de mine și celor care au fost alături de mine.

ADVERTISEMENT

Îi dedic golul domnului Becali, pentru că este ziua lui astăzi și cred că am arătat că sunt profesionist. Eu mai am patru zile de contract și sunt liber, rămâne de văzut dacă mister va mai avea nevoie de mine”, a mai spus Adi Popa după meciul cu Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,85 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: